Συνεχίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ (vid)

Συνεχίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ (vid)

Μάρτιος 12, 2016 - 10:14
1 σχόλια

Σε δηλώσεις προχώρησε η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου την Παρασκευή 11 Μαρτίου κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου  για θέματα που έχουν να κάνουν με σημαντικά έργα της Αρκαδίας όπως το οδικό δίκτυο της Μεγαλόπολης και η παράτασή του η οποία και προκάλεσε αντιδράσεις.

Η αντιπεριφερειάρχης επίσης μίλησε για το έργο της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς κυκλοφορεί έντονη η φήμη ότι το έργο βρίσκεται στον αέρα και ότι έχει απενταχθεί από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ενώ οι πολίτες θα κληθούν να το πληρώσουν.

Τα όσα ακούγονται και λέγονται δεν είναι αληθή

Η κυρία Νικολάκου τόνισε ότι οι φήμες αυτές σκοπό έχουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο έργο και ανασφάλεια στους πολίτες, ενώ επεφύλαξε τους χαρακτηρισμούς «μικροπολιτική και συκοφαντίες» για τα όσα ακύγονται, τονίζοντας ότι το έργο συνεχίζεται κανονικά με νέους ΧΑΔΑ όπως αυτόν στο Πλάτωμα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το έργο υλοποιείται με ένα σύγχρονο τρόπο αποκατάστασης, με τους αποκατεστημένους πλέον ΧΑΔΑ να παραδίδονται στις πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το έργο αυτό θα καλυφθεί πλήρως από τα 2 δισ. ευρώ σε συμφωνία με την  Ευρώπη καθώς το έργο αυτό έχει χαρακτηριστεί ως περιβαλλοντικό

Σε ερώτησή μας για την παραίτηση του προέδρου του ΦΟΔΣΑ είπε ότι αιφνιδίως ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ για την παραίτηση, ότι γνωρίζει τον κ. Ανδρικόπουλο τον οποίον και χαρακτήρισε «πάρα πολύ σοβαρό δήμαρχο με ορθολογική άποψη», και εξέφρασε την άποψη ότι οπωσδήποτε είναι αρνητικό να υπάρχουν σοβαροί θεσμοί που να έχουν προβλήματα στα διοικητικά τους συμβούλια.
«Όλοι οι θεσμοί πρέπει να συνεργάζονται. Πιστεύω ότι ο πρόεδρος για να παραιτηθεί για το είχε σκεφτεί πολύ σοβαρά»
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνεχίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αποκατάσταση ακούμε όμως εδώ και χρόνια και αποκατάσταση δε βλέπουμε. Μην μας κοροιδεύεις Ντινάκι εσύ και ο Μεγάλος Πέτρος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.