Συνεχίζει στον Φωστήρα ο Θύμιος Γεωργούλης

Συνεχίζει στον Φωστήρα ο Θύμιος Γεωργούλης

Ιούλιος 09, 2019 - 18:15
0 σχόλια

Στο τιμόνι του ιστορικού "φονέα των γιγάντων" θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική χρονιά στη Γ' Εθνική κατηγορία ο Αρκάς προπονητής Θύμιος Γεργούλης με τον Φωστήρα να ανακοινώνει πριν από λίγες ημέρες την επέκταση της συνεργασίας του με τον έμπειρο Τεγεάτη τεχνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ενημερώνει ότι εκτός από την παραμονή του κύριου Ευθύμιου Γεωργούλη που θα κατέχει το ρόλο του προπονητή της ανδρικής ομάδας, υπήρξε τελική συμφωνία και με τα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου τη νέα σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό στην ομάδα μας θα συνεχίσει να ασκεί καθήκοντα ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και συνεργάτης του κ. Γεωργούλη, Θωμάς Μακρής. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο γυμναστή που έχει συνεργαστεί με αρκετούς και σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων θα παραμείνει ο Χαράλαμπος Ταμπάσης που πέρυσι πιστοποίησε με την εργατικότητα του και το ζήλο του για δουλειά ότι το μέλλον του ανήκει.

Τέλος το πρόσωπο που θα έχει υπό την εποπτεία του τους ποδοσφαιριστές μας σε περίπτωση τραυματισμών είτε σε περίπτωση που θα βρίσκονται σε περίοδο αποκατάστασης θα είναι ο Γιώργος Γραμμελής».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.