Συνέχισε το νικηφόρο σερί η Κ-15

Συνέχισε το νικηφόρο σερί η Κ-15

Οκτώβριος 26, 2014 - 10:41
0 σχόλια

Η παιδική ομάδα (Κ-15) του Αστέρα συνέχισε το νικηφόρο σερί της, κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τερεζίου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στο παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου 25 Οκτωβρίου στο βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ.

 Αυτή η νίκη διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Αστέρα, μετρώντας το απόλυτο 3/3 στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος και με τέρματα 7-0(!), ενώ παράλληλα βοηθάει σημαντικά στον ψυχολογικό τομέα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η Αρκαδική ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για γκολ στην αντίπαλη εστία, αλλά τελικά ο… Γόρδιος δεσμός λύθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης της αναμέτρησης με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τερεζίου.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης

Αστέρας: Καρακίτσος, Μπικάκου, Καφεντζής, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Γλέζος, Κούβαλης (75’ Πολυμενάκος), Κανελλόπουλος (55’ Τσέκος), Μπασιώτης (63’ Μανωλάκος), Ρούνης, Τερεζίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.