Συνεχείς έλεγχοι σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα με εντολή Διδασκάλου

Συνεχείς έλεγχοι σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα με εντολή Διδασκάλου

Δεκέμβριος 11, 2014 - 17:16
1 σχόλια

Συνεχείς έλεγχοι για την ορθή χρήση και λειτουργία των οχημάτων του Δημόσιου τομέα πραγματοποιούνται από ειδικά συνεργεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ύστερα από εντολή του Γενικού Γραμματέα, Γιώργου Διδασκάλου.

Στο τρίμηνο Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, έγιναν 48 έλεγχοι σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δημοσίου και του Α’ και Β’ βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και διαπιστώθηκαν, συνολικά, 35 παραβάσεις στους κανόνες χρήσης και κυκλοφορίας.

Στους παραβάτες έγιναν συστάσεις, ενώ ενημερώθηκαν οι υπηρεσίες, που ανήκουν τα οχήματα, προκειμένου να εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Οι έλεγχοι των συνεργειών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα και στις τρεις Περιφέρειες, της αρμοδιότητάς τους.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

τους αντιδημάρχους και λοιπούς συγγενείς που παρκάρουν τα υπηρεσιακά έξω από το σπίτι τους σε 24ωρη βάση θα τους ενοχλήσουν ή έχουν μπει στο απυρόβλητο???? ο Γ.Γ. και οι υπηρεσίες του να μην κάνουν τους ζόρικους με τους υπαλλήλους αλλα κυρίως με τους αιρετούς .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.