Συνέδριο ΠαΣοΚ: Διαγραφές «από Δευτέρα» προανήγγειλε η Γεννηματά

Συνέδριο ΠαΣοΚ: Διαγραφές «από Δευτέρα» προανήγγειλε η Γεννηματά

Νοέμβριος 24, 2019 - 12:45
1 σχόλια

Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ξεκίνησε χθες Σάββατο παρουσία και του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠαΣοΚ Κώστα Σημίτη τις εργασίες του το συνέδριο του ΠαΣοΚ. Ωστόσο, η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από τη χθεσινή, αφού αναμένονται οι τοποθετήσεις των Ανδρουλάκη και Γερουλάνου.

Η πρόεδρος κυρία Φώφη Γεννηματά στην εναρκτήρια ομιλία της υπήρξε ιδιαίτερα αιχμηρή απέναντι στους αμφισβητίες της, προειδοποιώντας μάλιστα ακόμα και με διαγραφές «από Δευτέρα». λέγοντας: «Θα έχουμε μηδενική ανοχή σε εσωστρέφεια και υπονομεύσεις».

Επίσης εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισε τους Γερουλάνο και Ανδρουλάκη «όψιμους πασοκολάγνους» και τους κατηγόρησε ότι άγονται και φέρονται από τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, αλλά και ότι καταφεύγουν σε «λόγια του αέρα». Τέλος, έδωσε το μήνυμα ότι «όποιος έχει θεμιτές φιλοδοξίες και θέλει να βάλει υποψηφιότητα, το συνέδριο μας θα γίνει το 2021, θα είμαι εκεί, θα τον περιμένω».

Καλωσορίζω την αμφισβήτηση. Ζητώ την κριτική. Δεν έχω το αλάθητο. Όποιος άλλωστε δεν τολμά, δεν πετυχαίνει τίποτα και βουλιάζει στη στασιμότητα. Αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δώστε πίσω τα λεφτά μας (ανακεφαλαίωση τραπεζών λόγω θαλασσοδανείων σε κόμματα και λοιπά λ@μόγια)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.