Συνέδριο για τον Εκσυγχρονισμό της Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (vid)

Συνέδριο για τον Εκσυγχρονισμό της Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (vid)

Οκτώβριος 24, 2016 - 09:47
0 σχόλια

Στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας, Οικονομίας και Διοίκησης (ΠΑΣΥΤΟΔ' 2016), που θα διεξαχθεί στην Τρίπολη στις 1-2 Νοεμβρίου 2016, έχουν προγραμματιστεί 8 θεματικές ενότητες προφορικών εργασιών, 3 στρογγυλά τραπέζια και 1 ενότητα ηλεκτρονικά αναρτημένων εργασιών.

Για το συνέδριο μίλησε ο πρόεδρος των μεταπτυχιακών του Master στην Οργάνωση και Διοίκηση των Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και όπως ανέφερε δακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν προσκληθεί και θα δώσουν εναρκτήριες ομιλίες σε όλες τις ενότητες, ακολουθούμενες από παρουσιάσεις ερευνητών και φοιτητών από Ελληνικά ΑΕΙ και Ερευνητικά Ιδρύματα.

Οι ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις (e-posters) θα είναι προσβάσιμες καθ' ολη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Ο στόχος του συνεδρίου είναι να προωθήσει και να βελτιώσει τη συνεχή ενημέρωση και κατάρτιση των ανθρώπων που συμμετέχουν ενεργά στη Δημόσια Διοίκηση και να προβάλλει τη γνώση, την εμπειρία, τη τεχνογνωσία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών.  To συνέδριο αυτό αποτελεί σημείο αναφοράς για όλες τις εξελίξεις στους τομείς των έργων και δράσεων Πληροφορικής και Ψηφιακής Τεχνολογίας που έχουν άμεση σχέση με τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τους Οργανισμούς και τον Ιδιωτικό Τομέα. Για το λόγο αυτό παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον για την Ελληνική Δημόσια Διοίκηση.

Οι βασικές θεματικές ενότητες, που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είναι:

1η θεματική ενότητα ΔΔ “Εκσυγχρονισμός της Δημόσιας Διοίκησης”, Συντονισμός: Δρ. Γ. Χονδρολέου
2η θεματική ενότητα ΥΓΕΙΑ “Οργάνωση και Διοίκηση της Υγείας”, Συντονισμός: Επικ. Καθ. Α. Βοζίκης
3η θεματική ενότητα ΔΔ “Tοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη στην Εποχή της Κρίσης”, Συντονισμός: Καθ. Π. Λιαργκόβας
4η θεματική ενότητα ΥΓΕΙΑ “e-Health: Επαναπροσδιορισμός των Σχέσεων όλων των Εμπλεκομένων Φορέων”, Συντονισμός: Καθ. Δ. Κουτσούρης
5η θεματική ενότητα ΥΓΕΙΑ “Πολιτική της Υγείας”, Συντονισμός: Νικήτας Κακλαμάνης / Αναπλ. Καθ. Π. Πρεζεράκος
6η θεματική ενότητα ΔΔ “Hλεκτρονική Διακυβέρνηση και Δημόσια Διοίκηση”, Συντονισμός: Kαθ. Κ. Μασσέλος, Πρύτανης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
7η θεματική ενότητα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ “Οι ΤΠΕ στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης”, Συντονισμός: Δρ. Γ. Λαζακίδου
8η θεματική ενότητα ΔΔ "GIS στη Δημόσια Διοίκηση και Υγεία", Συντονισμός: Δρ. Α. Ψύχας/Δρ. Στ. Ηλιούδη

Προσδοκούμε στην ενεργό συμμετοχή σας και πιστεύουμε ότι το Συνέδριο θα αποτελέσει σημαντική συνάντηση ανταλλαγής απόψεων και εποικοδομητικών προτάσεων βέλτιστης διοίκησης σε σχέση με τις μείζονες αλλαγές που πραγματοποιούνται στη χώρα μας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας, Οικονομίας και Διοίκησης στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.