Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βόρειας Κυνουρίας

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βόρειας Κυνουρίας

Μάιος 22, 2017 - 16:50
0 σχόλια

Σας καλούμε σε δημόσια συνεδρίαση, που θα γίνει την Tετάρτη 24-5-2017 και ώρα 13:00, στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Γραφείο Δημάρχου), σύμφωνα με το άρθρο   75 του Ν. 3852/2010, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:  

1. Καθορισμός των όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση τμημάτων χώρου αιγιαλού και   παραλίας (καντίνες).  
2. Καθορισμός των όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση μη προβαλλόμενων χώρων  στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Πέτρου.
3. Καθορισμός των όρων δημοπρασίας σχετικά με την εκμίσθωση Δημοτικού ακινήτου που  βρίσκεται στον οικισμό Αρκαδικού Χωριού της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ανδρέα.
4. Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για αμοιβή Δικηγόρου κ. Μπαλιτσάρη Τζανέτου  
– Ιωάννη.
5. Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης επιχορήγησης σχολικών επιτροπών για κάλυψη  λειτουργικών αναγκών Σχολικών Μονάδων του Δήμου.
6. Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για προμήθεια – τοποθέτηση υπαίθριων οργά-νων γυμναστικής.
7. Ψήφιση πίστωσης - έγκριση δαπάνης και κατάρτιση των όρων συνοπτικού διαγωνισμού  για παροχή υπηρεσιών και προμήθεια – εγκατάσταση εξοπλισμού για την τήρηση προ-ϋποθέσεων λήψης και διατήρησης Γαλάζιας Σημαίας.
8. Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Βό-ρειας Κυνουρίας και Αναπτυξιακής Πάρνωνα Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ για   την ωρίμανση έργων Δήμου Βόρειας Κυνουρίας λόγω αλλαγής ΦΠΑ.
9. Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.