Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Οκτώβριος 09, 2015 - 12:36
1 σχόλια

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης την 12η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης,

για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «Κέντρο Διασκέδασης με συγκρότηση μπαρ» ιδιοκτησίας Κατσιαρά Παναγιώτη του Ηλία που βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 4 στην Τρίπολη.

Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» ιδιοκτησίας Πετρόπουλου Παρασκευά του Γεωργίου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ναυπλίου και Ραγκαβή 1 στην Τρίπολη.

Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» ιδιοκτησίας Γεωργοπούλου Φωτεινής του Ιωάννη που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου αρ. 5 στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ (καφενείο)» με την επωνυμία «Καττής Ευθύμιος του Γεωργίου – Το Στέκι του Θέμη» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πελάγους και Ισμήνης στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (εστιατόριο))» με την επωνυμία «Πανουσοπούλου Αγγελική του Κωνσταντίνου – Το Μπαλκονάκι» που βρίσκεται επί της πλατείας Άρεως αρ. 4 στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «Καφετέρια – μπαρ» με την επωνυμία «Χ. & Ν. Μητζίθρας – Σ. Γαλιώτος – Δ. Ζαμπαθάς – Ν. Κουτσουμπός ΟΕ – Central» που βρίσκεται επί της οδού Δεληγιάννη 3 στην Τρίπολη.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

παιδια σιγα σιγα τις αποφασεις εκει στη κοινοτητα....................οπως πηρατε αποφαση και για τη κανονιστικη βγαλατε και ελεγχους οπως εχετε γραψει,ετσι σας εγραψαν και οι καφετζηδες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.