Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Μάιος 25, 2015 - 16:13
0 σχόλια

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης την Παρασκευή 29 Μαΐου  2015 ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» ιδιοκτησίας Μπουρτσουκλή Γεωργίου του Νικολάου που βρίσκεται επί της οδού Κύπρου 20 στην Τρίπολη.

2. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» ιδιοκτησίας Γαλανακόπουλος Αντώνιος του Γεωργίου που βρίσκεται επί της οδού Καλαμάτας 3 στην Τρίπολη.

3. Ανάκληση της με αριθ. 101/2014 προηγούμενης απόφασης του Συμβουλίου Δ.Κ. και χορήγηση νέας προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας Σούλη – Φωκά Διονυσίου του Γερασίμου που βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 52 στην Τρίπολη.

4. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφενείο» με την επωνυμία «Χρυσός Σταύρος του Γεωργίου – Το Μπρίκι», που βρίσκεται στη συμβολή της πλατείας Κολοκοτρώνη με την οδό Γεωργίου Α’ 2-4 στην Τρίπολη.

5. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «εστιατόριο – σνακ μπαρ» με την επωνυμία «Χαμπηλωμάτης Παναγιώτης του Γεωργίου», που βρίσκεται επί της οδού

Πετροπούλου 3 στην Τρίπολη.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα θέματα

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.