Συνεδριάζει το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας

Συνεδριάζει το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας

Σεπτέμβριος 16, 2019 - 18:35
0 σχόλια

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν-3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Πάρνωνα, Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Γεώργιος – Δήμαρχος
2. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για την ανασυγκρότηση της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστρίου.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Γεώργιος – Δήμαρχος
3. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή γηπέδου 5χ5 στην Τ.Κ. Δολιανών».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαμαρτζής Γεώργιος - Αντιδήμαρχος
4. Χορήγηση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Ασφαλτόστρωση Δημοτικών δρόμων στην Τ.Κ. Παραλίου Άστρους».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαμαρτζής Γεώργιος - Αντιδήμαρχος
5. Ανασυγκρότηση της επιτροπής επίλυσης διαφορών καθαριότητας, του άρθρου 33 παρ. Α’ της υπ’ αριθμό 185/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Κατσής Δημήτριος - Αντιδήμαρχος
6. Έγκριση καταβολής εξόδων παράστασης στον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Βόρειας Κυνουρίας».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Βεκιάρης Βασίλειος – Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.
7. Συμπλήρωση της υπ’ αριθμό 182/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τον ορισμό μελών για την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης» Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Αναγνωστάκου/Χατζηγιάννη Χριστίνα – Πρόεδρος ΔΕΥΑ
8. Συμπλήρωση της υπ’ αριθμό 183/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τον ορισμό μελών για την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού  Λιμενικού Ταμείου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Γεώργιος – Δήμαρχος
9. Τροποποίηση της υπ’ αριθμό 186/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής – Πρόεδρος Δ.Σ.
10. Ορισμός μελών για την συγκρότηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Δαλιάνης Ιωάννης – Εντεταλμένος Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.