Συνεδρίαση του ΔΣ των Ανθέων - Κοπή της πίτας του 2018

Συνεδρίαση του ΔΣ των Ανθέων - Κοπή της πίτας του 2018

Ιανουάριος 19, 2018 - 15:42
1 σχόλια

Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της Κίνησής μας συζητήθηκε εκτενώς η προετοιμασία της μεγάλης εκδήλωσης με τίτλο "Το νόστιμον ήμαρ της τέχνης της πέτρας" που διοργανώνουν τα Άνθη της Πέτρας στις 3 Φεβρουαρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η εκδήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο εορτασμού του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018 θα περιλαμβάνει ένα πρώτο μέρος με εισηγήσεις κι ένα δεύτερο μουσικό, με κορυφαίους σολίστες. Επιπροσθέτως συζητήθηκε η πορεία της εκπόνησης των μελετών για το Κέντρο Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής και η αναγκαιότητα επιτάχυνσης αυτών, ώστε να ολοκληρωθούν εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει θέσει το ΔΣ.

Η συνεδρίαση που ήταν η πρώτη της νέας χρονιάς ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας του 2018 μέσα σε μια ατμόσφαιρα έντονης αισιοδοξίας για την υλοποίηση του φιλόδοξου πρόγραμματος των Ανθέων.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Του χρόνου την πίτα θα την κόψετε στο... ασανσέρ της πολυκατοικίας που μένει ο κ.προεδρος,διότι ένας ένας την κάνει με εμφανεστατα πηδηματακια. Ο τελευταίος ας κλείσει και την πόρτα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.