Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Νότιας Κυνουρίας

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Νότιας Κυνουρίας

Δεκέμβριος 12, 2018 - 15:40
0 σχόλια

Καλείστε να προσέλθετε στην τακτική και δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό κτίριο: «Φάμπρικα Πολιτισμού», την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 καν ώρα 13:00 μ.μ. για τη συζήτηση και τη λήψη αποφάσεων επί του παρακάτω θέματος της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87).

Ημερήσια διάταξη

                                           Θ έ μ α

1) 243.Περί εγκρίσεως του προϋπολογισμού και της τεχνικής περιγραφής του έργου: «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Ε. Τυρού» και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του με το σύστημα της αυτεπιστασίας.
2)  244.Περί εγκρίσεως του προϋπολογισμού και της τεχνικής περιγραφής του έργου: «Συντήρηση και επισκευή δικτύου ύδρευσης ΤΚ Τυρού» και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσής του με το σύστημα της αυτεπιστασίας.

3)245.Περί τροποποιήσεως της υπ. αριθ. 235/2018 αποφάσεώς μας στο σκέλος που αφορά τον ορισμό Συμβολαιογράφου για τη σύνταξη της απαραίτητης Συμβολαιογραφικής πράξης και τη μεταγραφή των ακινήτων στα βιβλία του οικείου υποθηκοφυλακείου της κληρονομιάς του διαθέτη Μουγγού Αντώνιου του Χαράλαμπου.

 

Ο Δήμαρχος Ν. Κυνουρίας

και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

Χαράλαμπος Λυσίκατος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.