Συνεδρίαση σήμερα για το ΔΣ Νότιας Κυνουρίας

Συνεδρίαση σήμερα για το ΔΣ Νότιας Κυνουρίας

Μάρτιος 02, 2015 - 08:39
0 σχόλια

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας, στο δημοτικό κατάστημα στο Λεωνίδιο (αίθουσα Βιβλιοθήκης) την (2α) Μαρτίου (2015), ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, με θέματα της ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Θέμα 1ο: Περί της υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο της 5ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER Άξονας 4 του ΠΑΑ 2007-2013 της ΟΤΔ Πάρνωνα. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 2ο: Περί της αγοράς κατάλληλου ακινήτου για τη δημιουργία χώρου διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

Θέμα 3ο: Περί της εργασίας κλαδέματος ευκαλύπτων Δ.Ε. Λεωνιδίου. (Εισηγητής: Μάνος Ηλίας)

Θέμα 4ο: Περί της διανομής των αρδευτικών υδάτων και της φύλαξης των αρδευτικών έργων κατά το έτος 2015 από υδρονομικά όργανα του Δήμου, του χρόνου έναρξης και λήξης της αρδευτικής περιόδου τους έτους αυτού, του αριθμού των θέσεων υδρονομέων ή εποπτών υδρονομέων, του τομέα για τον οποίο προορίζεται κάθε θέση και της αμοιβής κάθε οργάνου. (Εισηγητής: Διαμαντής Κωνσταντίνος)

Θέμα 5ο: Περί της σύναψης δημοσίων συμβάσεων παροχής υπηρεσιών καθαριότητας. (Εισηγητής: Ξερακιάς Χρήστος)

Θέμα 6ο: Περί της διατύπωσης γνώμης (άρθρο 5 παρ. 3α του Ν. 3010/2002) σχετικά με τον καθορισμό οριογραμμών ποταμού «Δαφνώνα». (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 7ο: Περί της παραλαβής της μελέτης με τίτλο «Μελέτη αποτύπωσης κοινόχρηστων χώρων. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 8ο: Περί αιτήματος παράτασης χρονοδιαγράμματος σύμβασής με την ΟΤΔ Πάρνωνα για την υλοποίηση του έργου «Αναβάθμιση δικτύου άρδευσης Λεωνιδίου». (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 9ο: Περί της αναμόρφωσης του δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2015, για την εγγραφή της υπηρεσίας με τίτλο: «Έκθεση παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στο αρχοντικό Τσικαλιώτη Λεωνιδίου». (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 10ο: Περί της εγκρίσεως Μουσειολογικής / Μουσειογραφικής προμελέτης με τίτλο «Έκθεση παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στο Αρχοντικό Τσικαλιώτη Λεωνιδίου». (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 11ο: Επί εγγράφου Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Αρκαδίας με θέμα «Εφαρμογή προγράμματος Δακοκτονίας έτους 2015». (Εισηγητής: κ. Ρεντούλης Κωνσταντίνος)

Θέμα 12ο: Περί της ανανέωσης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών του Πέντσιου Ηρακλή του Χρήστου. (Εισηγητής: Διαμαντής Κωνσταντίνος)

Θέμα 13ο: Επί αιτήσεων δημοτών για μειωμένα δημοτικά τέλη λόγω αναπηρίας. (Εισηγητής: Διαμαντής Κωνσταντίνος)

Θέμα 14ο: Επί αιτήσεως Μαρίας Στεφοπούλου που αφορά την χορήγηση δύο (2) οστεοθυρίδων στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Δ.Ε. Κοσμά. (Εισηγητής: Τζοβάνης Δημήτριος)

Θέμα 15ο: Επί αιτήσεως Πιτσίνου Ολυμπίας που αφορά την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στα Σαπουνακαίικα. (Εισηγητής: Τριανταφύλλου Ιωάννης)

Θέμα 16ο: Επί αιτήσεως της Ειρήνη Καττή του Θεοδώρου ιδιοκτήτριας καταστήματος «καφετέρια – πρακτορείο Λεωνιδίου». (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

Θέμα 17ο: Περί της λήψης μέτρων αρμοδιότητας του Δήμου για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κλοπών στην διοικητική περιφέρεια του Δήμου μας. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 18ο: Σχετικά με την εκτέλεση του έργου «Διάνοιξη δρόμου προς Λυγεριά Τ.Κ. Σαπουνακαίικων». (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.