Συνεδρίαση ΠΕΔ περιφέρειας Πελοποννήσου (video)

Συνεδρίαση ΠΕΔ περιφέρειας Πελοποννήσου (video)

Νοέμβριος 05, 2014 - 09:35
0 σχόλια

Καμπόσος για απορρίμματα και συνάντηση ΥΠΕΚΑ  

Συνεδρίασε την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στο παλιό δημαρχείο Τρίπολης το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ Πελοποννήσου προκειμένου να λάβει αποφάσεις για θέματα τα οποία κατά κύριο λόγο ήταν τυπικού χαρακτήρα.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Δημήτρης Καμπόσος μιλώντας στην κάμερα του ArcadiaPortal λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση μίλησε για τα θέματα τα οποία θα απασχολήσουν τα μέλη της περιφερειακής ένωσης δήμων της περιφερείας Πελοποννήσου, θέματα όπως η ανασυγκρότηση επιτροπών της ΠΕΔ αλλά και οι η υποδείξεις εκπροσώπων για τη δημοπράτηση έργων.

Σε ερώτηση μας, για το αν ο πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου σταθεί δίπλα στους δημάρχους όταν ζητήσουν τη βοήθεια του  σε έναν σχεδιασμό διαχείρισης απορριμμάτων τόνισε «φυσικά θα είμαι δίπλα σε όλους τους δημάρχους στην πρώτη γραμμή»
 Μεταξύ άλλων μίλησε για τις συσκέψεις που γίνονται στο ΥΠΕΚΑ μεταξύ των δημάρχων. Όπως ανέφερε στη συνεδρίαση την Τρίτη 4 Νοεμβρίου συζητήθηκαν τα πρόστιμα τα οποία θα επωμιστούν οι δήμοι για τα απορρίμματα . Ένα άλλο θέμα το οποίο συζητήθηκε ήταν η  αποκατάσταση των ΧΑΔΑ. Όπως ανέφερε ο κ. Καμπόσος το υπουργείο κατευθύνεται στην κομποστοποίηση και δεματοποίηση του υπολείμματος με σκοπό να προλάβουν τις καθυστερήσεις που γίνονται από τον διαγωνισμό της ολοκληρωμένης διαχείρισης.  

Μετά τις δηλώσεις άρχισε η συνεδρίαση με τον πρόεδρος της ΠΕΔ  να εισηγείται να αλλάξει η ώρα συνεδρίαση της ΠΕΔ και από απογευματινή να γίνει πρωινή. Όπως ανέφερε επειδή αρκετά μέλη έρχονται από μακριά καλύτερα θα ήταν οι συνεδριάσεις να γίνονται περίπου στη 13:00 και να καθοριστεί και η ημέρα Τρίτη για τις συνεδριάσεις, με το σώμα να συμφωνεί.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σνεδρίαση ΠΕΔ Πελοποννήσου 4-11-14


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.