Συνεδρίαση για τη «Λαϊκή Ενότητα» Αρκαδίας

Συνεδρίαση για τη «Λαϊκή Ενότητα» Αρκαδίας

Οκτώβριος 21, 2015 - 11:43
5 σχόλια

Η «Λαϊκή Ενότητα» Αρκαδίας πραγματοποιεί συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 6 το βράδυ στην Τρίπολη (στο Εργατικό Κέντρο).

Θέματα συζήτησης:

Πολιτικές εξελίξεις - Οργανωτικά - Προγραμματισμός δράσης

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της «Λαϊκής Ενότητας» αλλά και όσους διαπιστώνουν τα αδιέξοδα των μνημονικών πολιτικών που εφαρμόστηκαν μέχρι σήμερα και εξακολουθούν να εφαρμόζονται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να συμμετέχουν στη συζήτηση της Λαϊκής Ενότητας.

Το Γραφείο Τύπου


5 Σχόλια

η επανάσταση θα (ξανα) ξεκινήσει από την Τριπολιτσά με τους ultra αριστερούς!!!!!!! μικρή πόλη είμαστε, σας ξέρουμε μάγκες, πόσα κιλά επαναστάτες είστε! πρώτα πρώτα από το ήθος σας. Γι' αυτό και ο κόσμος σας έστειλε στη θέση που σας αξίζει. Στα αζήτητα.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΡΕΤΙΡΕ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ

Ώστε τους ultra αριστερούς τους στείλαμε στα αζήτητα, ε; Και στα "ζητούμενα" έχουμε και ήθος και κιλά (ειδικά του Τασούλη), όλα επαναστατικά, ε; Άντε να χαθείτε όλοι σας!

Πλήρωσε εσύ τον ΕΝΦΙΑ, στείλε το παιδί σου στο εξωτερικό για δουλειά και κάτσε στον καναπέ σου. Ξέρεις εσύ!!! 400 χρόνια το έκανες. Ραγιάς ως το μεδούλι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.