Συνεδρίαση για τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Συνεδρίαση για τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Μάρτιος 27, 2017 - 08:10
0 σχόλια

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης την 29η Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

  1. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ» ιδιοκτησίας Τσιακόπουλου Σταύρου του Γεωργίου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φωτάκου και Ταξιαρχών στην Τρίπολη.
  2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής (ανανέωση) σε κατάστημα «εστιατόριο - ψητοπωλείο» με την επωνυμία «Τσαρούχης Βασίλειος του Χρήστου» που βρίσκεται στη συμβολή της πλατείας Σεχίου με την οδό Λυκαίου αρ. 2 στην Τρίπολη.
  3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής  (ανανέωση) σε κατάστημα «καφενείο» με την επωνυμία «Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος του Δημητρίου» που βρίσκεται επί της οδού Πετροπούλου 1 στην Τρίπολη.
  4. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (αναψυκτήριο χωρίς παρασκευαστήριο με δικαίωμα έψησης)» ιδιοκτησίας Ζούζουλα Αντιγόνης του Χρήστου – ZCoffee & Snack» που βρίσκεται επί της οδού Σπάρτης 4 στην Τρίπολη.
  5. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «εστιατόριο» ιδιοκτησίας Τυροβολά Αικατερίνης του Ιωάννη – NTEZIDEROαλά … ΕΛΛΗΝΙΚΑ» που βρίσκεται επί της οδού Δολιανών 1 στην Τρίπολη.
Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.