Συνεδρίαση για τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Συνεδρίαση για τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Δεκέμβριος 05, 2019 - 18:47
0 σχόλια

Σας καλούμε την 9η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «εστιατόριο – ψητοπωλείο – σνακ μπαρ» με την επωνυμία «Α.Υ. Τυροβολά – Δαγρέ & Σια Ε.Ε.» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τάσου Σεχιώτη 43 και Δεληγιάννη στην Τρίπολη.
2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια – μπαρ» με την επωνυμία «Α. Μιχαγιάννης & Σια Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Τάσου Σεχιώτη 36 στην Τρίπολη.
3. Γνωμοδότηση σχετικά με την έκδοση απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον καθορισμό θέσεων στάθμευσης σε τμήματα δημοτικής οδού (μεταξύ των οδών Τεγέας και Βαλαωρίτου, εντός σχεδίου Τρίπολης) και κατάλληλη σήμανση, για την εξυπηρέτηση της στάθμευσης των μαθητών και εργαζομένων στο σχολικό συγκρότημα στο οποίο συστεγάζονται τα ΕΠΑΛ Τρίπολης, ΙΕΚ Τρίπολης και ΣΔΕ Τρίπολης.
4. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Εστιατόριο» με την επωνυμία «Μητσόπουλος Γ. & Σια Ε.Ε.» που βρίσκεται τέρμα Αγ. Παντελεήμονος στην Τρίπολη.
5. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχ/ση Μαζικής Εστίασης» ιδιοκτησίας Νάτση Βασίλειου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κύπρου 21 και Χρυσ, Σμύρνης στην Τρίπολη.
6. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχ/ση Μαζικής Εστίασης» με την επωνυμία «Γ. Χρονόπουλος– Α. Καρράς ΟΕ» που βρίσκεται στην οδό Ισαάκ Σολωμού 20 στην Τρίπολη.
7. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Καφενείο» ιδιοκτησίας Παναγιωτόπουλου Θεοδώρου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ανωνύμου και Δεληγιάννη στην Τρίπολη.
8. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Σνακ μπαρ - Καφενείο» ιδιοκτησίας Αντωνίου Παπαπέπτρου που βρίσκεται στην οδό Μαλλιαροπούλου 11 στην Τρίπολη.
9. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Καφετέρια- Αναψυκτήριο χωρίς παρασκευαστήριο» ιδιοκτησίας Κολοστύπη Βασιλείου που βρίσκεται στην οδό Δεληγιάννη 2 στην Τρίπολη.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.