Συνεδρίαση για τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Συνεδρίαση για τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Αύγουστος 26, 2019 - 08:47
0 σχόλια

Μετά τη ματαίωση της, κατά την 12η Αυγούστου 2019, συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 335/8-8-2019 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα δημόσια συνεδρίαση την 26η Αυγούστου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στην προηγούμενη πρόσκληση, ήτοι:

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «Εστιατόριο – Καφετέρια - Ζαχαρο­πλαστείο με παροχή σερβιρί­σματος - Καφέ Μπαρ - Λιανικό εμπόριο καφέ, τσαγιού και μπαχαρικών», στον ιδιωτικό υπαίθριο χώρο αυτού, με την επωνυμία «Π. Κούρος – Ι. Κουτσιαράς ΟΕ» που βρίσκεται επί της οδού Νεομάρτυρος Δημητρίου 7 στην Τρίπολη.

Γνωμοδότηση για τη χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης και ειδικότερα την κατασκευή έξι (6) φρεατίων και διάνοιξη μικροσωλήνωσης μήκους 1.615,00 μ. στις οδούς Λαγοπάτη, Αταλάντης, Γρηγορίου Λαμπράκη, Λεωφόρος ΟΗΕ και Τεγέας του Δήμου Τρίπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.