Συνεδρίαση για τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Συνεδρίαση για τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Φεβρουάριος 11, 2019 - 14:30
1 σχόλια

Σας καλούμε την 13η Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφετέρια - μπαρ» με την επωνυμία «Μακρή Αικατερίνη του Ιωάννη» που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου αρ. 35 στην Τρίπολη.
  2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφενείο» με την επωνυμία «Χρυσός Σταύρος του Γεωργίου» που βρίσκεται επί της πλατείας Κολοκοτρώνη αρ. 4 στην Τρίπολη.
  3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «σνακ μπαρ» με την επωνυμία «Κατριμουστάκης Κωνσταντίνος και Σια Ε.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Επισκόπου Ανθίμου 7 στην Τρίπολη.
  4. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφέ μπαρ - εστιατόριο» με την επωνυμία «Πανούσης Αναστάσιος του Βασιλείου» που βρίσκεται επί της οδού Ισαάκ Σολωμού 8 στην Τρίπολη.
  5. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφέ μπαρ - εστιατόριο» με την επωνυμία «Κοκκώνης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου» που βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 111 στην Τρίπολη.
  6. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφενείο – μπαρ - οβελιστήριο» με την επωνυμία «LisitsynaMarinaτου Leonid» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δαβιάς και Πανός στην Τρίπολη.
  7. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφετέρια» με την επωνυμία «IancuAndreeaτου Constantin» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δεληγιάννη και Σπετσεροπούλου στην Τρίπολη.
  8. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «εστιατόριο» με την επωνυμία «Πιτερός Ν. – Πιτερός Β. Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Καλαβρύτων 11στην Τρίπολη.
  9. Γνωμοδότηση για τη δωρεάν παραχώρηση ή μη, χρήσης χώρου, στη Δ.Κ. Τρίπολης, στην «Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΑΡ.)»
  10. Γνωμοδότηση για την παραχώρηση της άδειας εκμετάλλευσης του κενωθέντος περιπτέρου που βρίσκεται στην πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου και Ερυθρού Σταυρού.
  11. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τοποθέτηση ειδών οπωροπωλείου σε κατάστημα «ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΟΠΩΛΕΙΟ – ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ» ιδιοκτησίας «Αναγνωστόπουλου Κωνσταντίνου του Ιωάννη – Το οπωροπωλείο του Νοικοκύρη» που βρίσκεται επί της πλατείας Πετρινού αρ. 1 στην Τρίπολη.
  12. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» με την επωνυμία «NikolovaPetraτου Angelov.» που βρίσκεται επί της οδού Ταξιαρχών 35 και Β. Δεκάζου στην Τρίπολη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δηλαδή η μόνη δουλειά της ΔΚ είναι να μαζεύεται για να εγκρίνει άδειες μουσικής; γι αυτό δεν πάμε μπροστά σαν πόλη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.