Συνεδρίαση για τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Συνεδρίαση για τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Αύγουστος 12, 2018 - 13:16
0 σχόλια

Σας καλούμε την 13η Αυγούστου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφετέρια - μπαρ» με την επωνυμία «Τριανταφυλλόπουλος Ιωάννης του Νικολάου» που βρίσκεται επί της οδού Νεομάρτυρος Παύλου 2 στην Τρίπολη.
Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Υπηρεσίες παροχής γευμάτων από ψητοπωλεία – σουβλατζίδικα με παροχή σερβιρίσματος» ιδιοκτησίας Λεόντιου Γεωργίου του Νικολάου, που βρίσκεται επί της οδού Τάσου Σεχιώτη 38-40 στην Τρίπολη.
Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Ψητοπωλείο - σουβλατζίδικο» ιδιοκτησίας Μέλλου Κωνσταντίνου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Ε ‘ 29 και Νεομάρτυρος Παύλου στην Τρίπολη.
Γνωμοδότηση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Θεοφιλοπούλου στη Δ.Κ. Τρίπολης.
Γνωμοδότηση για την «Έκδοση Απόφασης Έγκρισης Υφιστάμενης Κυκλοφοριακής Σύνδεσης Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων, λόγω προσαρμογής με το Π.Δ. 118/06 (υπόδειγμα 2), ιδιοκτησίας Μυρτέα Α.Ε. επί της οδού Ναυπλίου 56 (Ο.Τ.: 632) του Δήμου Τρίπολης».
Γνωμοδότηση για την απευθείας εκμίσθωση των καταστημάτων υπ’ αριθ. 6 και 7 της δημοτικής αγοράς της πλατείας Βαλτετσίου, στη Δ.Κ. Τρίπολης
Παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων της Δ.Κ. Τρίπολης στο πλαίσιο της νύχτας «shockprice».

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.