Συνεδριακά, αρκαδικά και απόδημα

Συνεδριακά, αρκαδικά και απόδημα

Ιούλιος 23, 2018 - 12:02
0 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Γεμάτες οι παραλίες, άδειο το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Ούτε απόδημοι ούτε... ένδημοι. Περισσότεροι οι δημοσιογράφοι από το κοινό κατά την έναρξη του 9ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Απόδημων Αρκάδων, δηλαδή τους συνήθεις παρατρεχάμενους των ντόπιων πολιτικών αστέρων.

Εκδήλωση για επισήμους, χωρίς κοινό, και με τις γνωστές πολιτικάντικες διακηρύξεις. Μεσημέρι Κυριακής με καύσωνα. Τι καλύτερο!

Και που λέτε, μόλις τελείωσε η θεία λειτουργία, τελείωσε και η επιμνημόσυνη δέηση και προτού αρχίσει ο αγιασμός στο Πνευματικό για να πετύχει το συνέδριο, εκεί που είχε ανοίξει την αγκαλιά του ο Πέτρος, τρόπος του λέγειν, για να υποδεχθεί τον Τέρενς, εκείνος του κάνει αυστηρό νόημα «στάκα, Πέτρο μου, προηγείται ο Θεός!» και έσκυψε και ασπάστηκε την χείραν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου. Και ο Πέτρος περίμενε στωικά να ολοκληρωθούν τα... διαπιστευτήρια, και όχι μόνο σέβη, του υπουργού στην Εκκλησία.

Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πουν οι ΑΝΕΛ ότι είναι κατά του διαχωρισμού Κράτους - Εκκλησίας που διακηρύσσουν οι κυβερνητικοί τους εταίροι;..

Ο Λεβέντης, λεβεντιά: Είπε ότι δεν θέλει να κυβερνήσει. Απλώς θέλει τα ποσοστά του να αυξήσει: από 5% να πάει στο 10%, στις μεθεπόμενες εκλογές από το 10% στο 20% και ούτω καθεξής. Και πετάχτηκε ο κακεντρεχής από το κοινό: «Θα ζεις μέχρι τότε;»..

Ο υπουργός Εσωτερικών ήρθε για να μας πει ότι το κράτος δίνει λεφτά για τις παιδικές χαρές και ότι τόσα λεφτά είχαν να δουν οι Δήμοι πολλά-πολλά χρόνια. Υπουργέ μου, τώρα οι άνεργοι στην Αρκαδία θα έχουν πού να καθήσουν να κλάψουν τη μοίρα τους. Στο γύρω-γύρω όλοι και στην τραμπάλα! Εκεί θα γιορτάσουν και το τέλος των μνημονίων που διακηρύσσει παντού ο Γιώργος του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Μήτσος μπορεί να μην τίμησε τον Καρυωτάκη στην Τρίπολη, αλλά τον τίμησε στην Πρέβεζα. Και μετά τίμησε και τον Κώστα Κρυστάλλη στα Γιάννινα.

Θεματολογικά, τουλάχιστον, ο δεύτερος είναι πιο κοντά στα γούστα του δημάρχου μας!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.