Συνδικάτα εργατών και όχι των μισθοφόρων κομματαρχών

Συνδικάτα εργατών και όχι των μισθοφόρων κομματαρχών

Ιούνιος 15, 2019 - 09:33
4 σχόλια

Οι «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ» καταγγέλουμε την χθεσινή απόπειρα παρεμπόδισης των εκλογών του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, από γνωστούς τραμπούκους του Π.Α.ΜΕ. Δηλώνουμε την πλήρη στήριξη και τη συμπαράστασή μας στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και τη Δικαστικό Αντιπρόσωπο και ευχόμαστε να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει, κάτω από «αντίξοες» και δημοκρατικά ανώμαλες συνθήκες. 

Τα στελέχη του Π.Α.ΜΕ, είναι τα ίδια πρόσωπα που την περασμένη εβδομάδα προπηλάκισαν τη συνδικαλίστρια πρόεδρο του ως άνω Συλλόγου, μέσα στο γραφείο της στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, απειλώντας ότι θα την κάνουν «κομματάκια». Είναι τα ίδια πρόσωπα που διέλυσαν τα συνέδρια της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ. 

Ενα μέρος τους δεν έχει δουλέψει ποτέ και πουθενά, σε κανέναν εργοδότη του ιδιωτικού τομέα, ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα (τα οποία δεν έχουν διαψεύσει μέχρι σήμερα), πληρώνονται από κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου για να παριστάνουν τους «εκπροσώπους» εργατών. Είναι μισθοφόροι που αποκρύβουν επιμελώς από τους εργάτες την ιδιότητα του κομματικού υπαλλήλου, διεισδύουν σε σωματεία με ψευδή επαγγελματική ιδιότητα, χωρίς να έχουν δικαίωμα εγγραφής σε αυτά, και με τη «βοήθεια» κομματικών μηχανισμών λασπώνουν, συκοφαντούν και εν τέλει εκτοπίζουν τους πραγματικούς εργαζόμενους από τις διοικήσεις σωματείων, τα οποία στη συνέχεια μετατρέπουν σε κομματικές «ντουντούκες» και «σφραγίδες». Πρόκειται για τη γνωστή -σε λίγους και μυημένους- τακτική του «εισοδισμού».

Αυτοί οι τύποι και οι τύπισσες (συναδέλφους ή συναδέλφισσες δεν μπορούμε να τους αποκαλέσουμε), εμφανίζονταν όλο το προηγούμενο διάστημα στα ΜΜΕ, άλλοτε με το μανδύα του/της Εμποροϋπάλληλου, του/της Ιδιωτικού Υπαλλήλου, του/της Εργολαβικού Εργαζόμενου και άλλοτε του οικοδόμου και του ταλαίπωρου «εργάτη». Με αυτή την «προβιά» κατακεραύνωναν τάχα τα κακώς κείμενα στο συνδικαλιστικό κίνημα. Εμ και μισθοφόροι κομματικοί, εμ και τιμητές της κάθαρσης του συνδικαλιστικού κινήματος δεν γίνεται...

Τους διαμηνύουμε μπας και το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε, δεν τρομοκρατούμαστε, δεν κάνουμε βήμα πίσω. Οι κομματικοί ινστρούκτορες και οι μισθοφόροι τραμπούκοι θα απομονωθούν από τις δημοκρατικές δυνάμεις στο συνδικαλιστικό κίνημα. Το επόμενο διάστημα αναλαμβάνουμε δράση σε συνδικαλιστικό και νομικό επίπεδο, να καθαρίσουμε τον «κόπρο του Αυγεία» στο συνδικαλιστικό κίνημα. Με όπλο μας το δίκιο και το συνδικαλιστικό Νόμο 1264/1982, έχοντας στο πλευρό μας χιλιάδες συναδέλφους και δεκάδες σωματεία σε όλη τη χώρα, θα ξετρυπώνουμε έναν προς έναν και μια προς μια τα μισθοφορικά κομματικά στελέχη που διαλύουν δημοκρατικές διαδικασίες. Θα πετάξουμε έξω από τα συνδικάτα τα κόμματα και τους «πράκτορες» αλλότριων συμφερόντων. Τα «λάστιχα» από τις μάσκες των «μαϊμούδων» που φορούσαν στην Καλαμάτα και τη Ρόδο αρχίζουν να τεντώνονται και...θα σκάσουν με δύναμη στα πρόσωπά τους. Όλη η Ελλάδα θα δει τα πραγματικά πρόσωπα που βρίσκονταν πίσω από αυτές.

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


4 Σχόλια

Θα τον βρειτε το δασκαλο σας εργατοπατερες ξεπουλημενοι του εργοδοτικου και κυβερνητικου συνδικαλισμου. Σας ποναει που το ΠΑΜΕ ανεβαινει κ σε λιγο θα χασετε τις καρεκλες σας και τα προνομια που σας εδιναν για να σκαβετε το λακο στους εργαζομενους ε?

Που ανεβαίνει βρε πουθενά, βρε σανοφάγε, σα δε ντρέπεστε. Τα καταφέρατε να διορίσει η ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ διόικηση σε ΓΣΕΕ και Ομοσπονδία ιδιωτικών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.