Συναυλία Θάνου Καλλίρη στην Τρίπολη (pics,vid)

Συναυλία Θάνου Καλλίρη στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 30, 2019 - 21:00
24 σχόλια

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της ελληνικής ποπ μουσικής, συνεχίζοντας δυναμικά το live tour του που τόσο έχει αγαπηθεί από το κοινό, έκανε μία στάση και στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.

Ο Θάνος Καλλίρης έχοντας στο πλευρό του, μία γυναικεία μπάντα, τραγούδησε για το κοινό της πόλης στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που ο δήμος Τρίπολης έχει ετοιμάσει για φέτος.

Στο εξαιρετικό πρόγραμμα συμπεριελήφθησαν όλες τις γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες του, πολύ γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια, αλλά και μουσικές αναδρομές από όλα τα είδη μουσικής στο πέρασμα των δεκαετιών και φυσικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συναυλία Θάνου Καλλίρη στην Τρίπολη


24 Σχόλια

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΡΗ....ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗ

ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΣΤΩ Η ΜΙΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ;ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΒΡΕ; ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ .ΠΕΤΣΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ .

Αίσχος...........κυρίες και κύριοι της διοίκησης του δήμου Τρίπολης. Οι χειρότερες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των περασμένων πενήντα ετών.

Ρε δημαρχε μην κάνεις τίποτα σε αυτήν την πόλη καμία εκδήλωση. Δώστους άδειες να ανοίξουν κάνα καφέ γιατί μόνο για αυτό είναι, καφέ, σπίτι και λόγια στο ίντερνετ. Μπεεεε

Νομίζω μια αντρίκεια παραδοχή της παράταξης ότι δεν ταν πήγαν και τόσο καλά στις πρώτες εκδηλώσεις θα δείξει τουλάχιστον την αναγνώριση του προβλήβατος. Γιατί αν πιστεύουν ότι τα πήγαν καλά τότε έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα. Ο κόσμος θα κατανοήσει την αντρίκεια παραδοχή αλλά όχι την κοροϊδία.

Η Πολη γυρισε στους εορτασμους χριστουγεννων επι Κωνσταντοπουλου και Κοτσιανη.Με μια φατνη και ενα δεντρο βγαζαμε γιορτες.Καλη χρονια

Θυμίζει καλοπληρωμένες συναυλίες επί Γιάννη Γιαννόπουλου δημάρχου Γορτυνίας στη λίμνη Λάδωνα ενώπιον πεντακοσίων κενών πλαστικών καθισμάτων.

Ξεκινάω το σχόλιο ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχω ψηφίσει Τζιουμη. Τη διοργάνωση γενικότερα των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων την κρίνω μέτρια φέτος. Αποτυχία ήταν η πλατεία Άρεως, αλλά έγιναν διάφορες αλλες εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα που ήταν ικανοποιητικά. Αυτό που είναι απαράδεκτο είναι να έρχεται ο Καλλίρης στην Τρίπολη σε κλειστό χώρο και να μην μαζεύονται ούτε 300 άτομα. Και το ίδιο γίνεται σε όλες τις εκδηλώσεις, και το Πάσχα και στο καρναβάλι όταν γινόταν. Και θα το δείτε στο καρναβάλι 200 άτομα θα πάνε. Οι υπόλοιποι καφετέρια. Έτσι ειμαστε στη Τρίπολη.

Καλό σημάδι που η πόλη γύρισε την πλάτη της σε τέτοια νεροβραστη συναυλία. Σημαίνει πως η πόλη ζητά κάτι περισσότερο από τα di bi dai

Φίλε 21:38 ο κούκος είπε να κάτσει στη φωλιά του γιατί με τόσο κρύο θα δάγκωνε το ... πουλί του

Δε λες που στις άλλες εκδηλώσεις πήγαμε να δούμε τα παιδιά και τους φίλους μας αλλιως απο φόλα σε φόλα θα το πηγαίνατε .

Και αυτό το πράγμα τώρα το πληρώσαμε ; Δήμαρχε αν διαβαζεις αυτό το σχόλιο και σε νοιάζει έστω ένα 5% η Τρίπολη σαν πόλη. Ρίξε χρήματα προς τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και οδηγών. Είναι ντροπή να φέρνετε καλλιτέχνες ξεπερασμένους και ξεχασμένους μέσα στο κρύο και τον παγετό, να τους κλείνετε σε ένα αμφιθέατρο με 20 άτομα και να χαίρεστε μετά για τις αποτυχημένες εκδηλώσεις. Ελεος, λυπηθείτε μας.

Πως να είχε επιτυχία η εκδήλωση όταν απουσιάζουν οι ίδιοι οι διοργανωτές αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι με τις οικογένειες και τους φίλους τους Χάλασαν ένα κάρο λεφτά των δημοτών για πλάκα.

Οταν δεν εμφανίζεται η αρμόδια αντιδήμαρχος που διοργάνωσε την εκδήλωση ποιον περιμένετε να πάει. Σκέτη αποτυχία. Ντροπή σας.

ΤΡΙΠΟΛΗ!!ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.

Ας υποθέσουμε πως δεν έχουμε δημοτική αρχή ούτε δημοτικό συμβούλιο - καθόλου... Και πως υπάρχει μόνον η *** . Με τα λεφτά που ξοδευτηκαν φέτος θα έκανε από τις "εκδηλώσεις" που έγιναν φετος κάτι λιγότερο μόνη της;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.