«Συναυλία» σκουπιδιών στο θέατρο Άλσος Αγίου Γεωργίου Τρίπολης (pics)

«Συναυλία» σκουπιδιών στο θέατρο Άλσος Αγίου Γεωργίου Τρίπολης (pics)

Ιούλιος 11, 2018 - 08:40
7 σχόλια

Πολύ συγκίνησε η συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου τους θεατές τη Δευτέρα στο θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου Τρίπολης. Μάλιστα, τους συγκίνησε τόσο, που είπαν να προσφέρουν και εκείνοι ένα μικρό κονσέρτο αδιαφορίας και υποκουλτούρας μετά την αποχώρηση της πολυχειροκροτημένης καλλιτέχνιδος από τη σκηνή.

Ίσως να ήταν πολύ απασχολημένοι ανεβάζοντας συνεχώς βιντεάκια από τη συναυλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και «ξέχασαν» να μαζέψουν τα κουτάκια από τις μπίρες τους, τα μπουκάλια από το νερό που τους δρόσιζε όταν φλέγονταν από το «Εν λευκώ» και το «τίποτα σημαντικό» της Νατάσας Μποφίλιου ή τα άδεια πακέτα από τα τσιγάρα τους.

Ίσως πάλι σε τούτη την πόλη οι συνειρμοί να μην παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο. Θα σκεφτόταν κάποιος: Α, το θέατρο είναι μέσα στο άλσος. Ας μαζέψω τα σκουπίδια μου.

Αλλά όχι εμείς.

Μπαστακωμένοι στις οθόνες, όλοι θαυμάσαμε και ανεβάσαμε στους «τοίχους» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τις εικόνες με τους Ιάπωνες που καθάρισαν μόνοι τους τις κερκίδες μετά τον αγώνα -και τη νίκη σε εκείνη τη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου- της ομάδας τους.

Ο θαυμασμός έμεινε εκεί: στο «ανέβασμα»...

 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

έτσι είναι οι θολοκουλτουριάρηδες της γενιάς του πολυτεχνείου, βρώμικοι και άθλιοι

Έχετε απόδειξη ότι το κάνανε Έλληνες; Μάλλον μεγάλο μίσος για τους Έλληνες βλέπω. Ρε μπας και τα κάνετε αυτά για να διασύρεται τους Έλληνες , γιατί μάλλον εσείς δεν είσαστε Έλληνες & θέλετε να γίνετε Έλληνες.

Στο αρχαίο θέατρο Αργους, (δημάρχου Καμπόσου) αφήνουν κουτάκια μπύρας. Εδώ τηρουμένων των αναλογιών -συριζομεταλλαγμένο κοινό- καλά τα πήγαν.

Σε καθε συναυλια οπουδηποτε στον κοσμο οταν αποχωρει ο κοσμος υπαρχουν σκουπιδια . Λιγο υπερβολικος ο σχολιασμος . Γιατι πρεπει να κραζουμε απλα για να κραζουμε . Δοξα το θεο στην πολη που ζουμε λογοι για καυστηρα σχολια υπαρχουν καθημερινα

10.01 είδε ο γυφτος τη σειριά του κι αναγαλιασε η καρδιά του

Πώς κάνετε έτσι ρε παιδιά για λίγα σκουπιδάκια που έμειναν στο θεατράκι; Αυτό δεν είναι τίποτα. Θα μαζευτούν. Εδώ έχουμε σκουπίδια επί τέσσερα χρόνια που διοικούν το δήμο και μας έχουν κάτσει στο σβέρκο. Ευτυχώς θα γίνουν εκλογές το Μάιο και θα ξεβρωμίσουν. Να δώ τώρα τί έργα θα κάνει ο βαρώνος Φον Παυλής Μυγχάουζεν που δεν προλαβαίνει ούτε συνδυασμό να φτιάξει καλά-καλά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.