Συναυλία με την Άννα - Μαρία Μπιλίδα

Συναυλία με την Άννα - Μαρία Μπιλίδα

Αύγουστος 08, 2019 - 15:31
0 σχόλια

Ο Τεγεατικός Σύνδεσμος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δεκαπενταύγουστου οργανώνει στην Επισκοπή Τεγέας Συναυλία με την Άννα-Μαρία Μπιλίδα Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο  Χώρο της 'Έκθεσης Τεγέας την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 στις 9:30 το βράδυ.

Η Άννα-Μαρία Μπιλίδα τραγουδάει, γράφει μουσική και μέσα σε μια πόλη που σωπαίνει τις νύχτες και κάποιες φορές ξεχνάει, έρχεται να μας θυμίσει παλιά και νέα τραγούδια που τη "μεγάλωσαν". Μια επιστροφή στο "πατρικό" σπίτι αποτελεί αφορμή για να ανοίξουν το παλιό πικάπ, ν' ακουστούν τα ξεχασμένα Cd και οι κασέτες της μαμάς και του μπαμπά. Όλα αυτά θα γίνουν στο χώρο της  Έκθεσης στα πλαίσια του εορτασμού της Παναγίας στο Πανηγύρι Τεγέας, στις 16 Αυγούστου, μαζί με τα νέα της τραγούδια, το πρώτο που ακούστηκε στην "Ταράτσα του Φοίβου" το περασμένο καλοκαίρι αλλά και αυτά που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα. Η πρώτη ακρόαση είναι εδώ, επιστροφή στο σπίτι λοιπόν με διασκευές παλιών και νέων τραγουδιών.  
 

 Συμμετέχουν:

 Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου: Κιθάρα- Ενορχηστρώσεις - Φωνή 

Πάρης Κανελλόπουλος: Πλήκτρα 

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019,  9:30 μ.μ.

Διάρκεια 120 λεπτά  

Χώρος Έκθεσης, Επισκοπή Τεγέας 

 

Λίγα λόγια για την Άννα-Μαρία.. 

Η Άννα-Μαρία Μπιλίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη και στην Τεγέα, εκεί πήρε τα πρώτα μουσικά ερεθίσματα από το ωδείο αλλά και από το σπίτι της αφού προέρχεται από μουσική οικογένεια. Ο δρόμος προς την Αθήνα "άνοιξε" όταν πήρε υποτροφία στο Ωδείο Αθηνών ώστε να συνεχίσει τις μουσικές της σπουδές εκεί. Η πρώτη σημαντική συνεργασία της ήταν αυτή στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος πίστεψε στη δυναμική της φωνής της  περνώντας μαζί δυο χρόνια επιτυχημένης μουσικής διαδρομής σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Ακολούθησαν και άλλες σημαντικές συνεργασίες όπως αυτή με το Λάκη Παπαδόπουλο, τον Παντελή Αμπαζή κ.α. Το 2016 έγραψε μουσική για την παράσταση "Ο κήπος με τα κυπαρίσσια" όπου ανέβηκε στην Πειραματική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.  

Το 2016 κυκλοφόρησε η πρώτη της διασκευή του τραγουδιού  "Από μέσα πεθαμένος" του Αττίκ. Το τραγούδι αυτό ξεχώρισε στην πλατφόρμα του Μελωδία 99,2 "Ακούμε μπροστά".   

Το καλοκαίρι του 2017 ξεχώρισε ανάμεσα στους δώδεκα καλύτερους τραγουδοποιούς στην "Ταράτσα του Φοίβου" με το τραγούδι "Ενοχές" σε μουσική και ερμηνεία δική της.  Την άνοιξη του 2018 έκανε μια σειρά εμφανίσεων στο Σταυρό του Νότου και στην Αίγλη Ζαππείου, όπου παρουσίασε δικά της τραγούδια αλλά και διασκευές που μετέφεραν τον ακροατή στο μοναδικό κόσμο που φτιάχνει η νέα τραγουδοποιός. Το προσεχές φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει τα πρρώτα της τραγούδια σε μουσική δική της.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.