Συναυλία με διασκευές τραγουδιών από την ελληνική δισκογραφία στην Τρίπολη (pics,vid)

Συναυλία με διασκευές τραγουδιών από την ελληνική δισκογραφία στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούλιος 26, 2017 - 10:11
6 σχόλια

Την Τρίτη 25 Ιουλίου στις 21:00 στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τρίπολης.

Στο πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι  Bandallusia  παρουσιάστηκαν τραγούδια από το πρώτο τους άλμπουμ «Λοξοδρόμια», καθώς επίσης και διασκευές τραγουδιών από την ελληνική δισκογραφία και παράδοση.

Οι Bandallusia  «γεννήθηκαν» στους δρόμους της Αθήνας και των νησιών του Αιγαίου, στις μουσικές σκηνές της πόλης και σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, οι Bandallusia περιπλανιούνται από το 2011, μεγαλώνοντας κι ωριμάζοντας μέσα από μουσικά ήδη που αγαπούν να διασκευάζουν και να παίζουν. Με βάρκα το παραδοσιακό, το ρεμπέτικο, το έντεχνο τραγούδι και κουπιά τη διάθεση για πειραματισμό, σήμερα παρουσιάζονται ως μια εννιαμελής ορχήστρα, συνδυάζοντας σύγχρονα, κλασικά και παραδοσιακά όργανα στο σύνολό τους!

Η εννεαμελής ορχήστρα συνδυάζει σύγχρονα, κλασικά και παραδοσιακά όργανα, με βασικό και αναντικατάστατο συστατικό την ενέργεια που βγάζει επί σκηνής.

 

Οι Bandallusia αποτελούνται από τους

 Τραγούδι: Ηλιάνα Πασπάλα, Γιώργος Αντώνης

Νταούλι, Τουμπερλέκι: Γιώργος Αντώνης

Φλάουτο, Φλογέρα: Ορέστης Γαργουλάκης

Λαούτο: Μιχάλης Χρήστου

Ηλ. Μπάσσο, Βιολί: Στέλιος Χρυσανθόπουλος

Τρομπέτα, Μπουζούκι, Κρ. Λύρα: Αλέξανδρος Ορφανός

Ακ. Κιθάρα: Αποστόλης Σταθόπουλος

Ηλ. Κιθάρα, Ακ. Κιθάρα: Κωστής Παναγούλης

Τύμπανα: Ηρακλής Τσεσμελής

Ηχοληψία: Θανάσης Τσιάτσης

Video: 

ArcadiaPotal.gr Oι Bandallusia στην Τρίπολη


6 Σχόλια

Πάρα πολύ καλοί! Νέα παιδιά όλα με ενορχηστρώσεις πολύ ενδιαφέρουσες παραδοσιακών κομματιών! Μπράβο τους και καλή συνέχεια να έχουν!!

Εξαιρετική μπάντα και ωραία συναυλία. Ίσως η καλύτερη εκδήλωση του φεστιβάλ, και ήταν και δωρεάν. Αλλά ο κόσμος έτρεχε να γεμίσει ασφυκτικά το πανηγύρι της Νεστάνης. Να απολαύσει τα μπουζουκοκλάρινα και τα μπυρογουρουνόπουλα. Αυτοί είμαστε πλέον οι Τριπολιτσιώται: μπουζουκόβλαχοι και κλαρινογαμπροί για τα πανηγύρια

Διαφωνώ μαζί σου @ 16.57 η πλατεία της Τρίπολης χθες το βράδυ της συναυλίας θύμιζε τις παλιές καλές εποχές, γεμάτη κόσμο τόσο στις καρέκλες του δήμου όσο και στα γύρω καφενεία που είδα μετά από πολλά χρόνια την μάχη της καρέκλας, αλλά και τους όρθιους που υπήρχαν γύρω από τον χώρο της συναυλίας.................

@13:23 Αμφιβαλω αν ειδαν τα ματια σου και ακουσαν τσ αυτια σου γιατι απλα ησουν σε πανηγυρι και δεν εχεις ιδεα για το συγκροτημα.

Ο κόσμος δεν ήταν ενημερωμένος για την ημέρα και την ώρα της συναυλίας, γι' αυτό και δεν πήγε. Βγάζουν Δελτία Τύπου για τις εκδηλώσεις στο παρά πέντε και δεν αναφέρουν συστηματικά ούτε την ημέρα ούτε την ώρα που θα πραγματοποιηθούν. Τώρα γιατί το κάνουν αυτό, που να καταλάβεις αλοπρόσαλους ανθρώπους. Ανάθεμα σε αυτούς που μας τους φορτώσανε. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Το Δελτίο Τύπου μετά την αναρτησή του διορθώθηκε και προστέθηκε η ημερομηνία και η ώρα. Για του λόγου το αληθές υπάρχει και σχετικό σχόλιο. http://www.arcadiaportal.gr/news/synaylia-ton-bandallusia-stin-plateia-areos-sin-tripoli

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.