Συναυλία καλωσόρισμα Jazz λικέρ στο Λεωνίδιο (photos+video)

Συναυλία καλωσόρισμα Jazz λικέρ στο Λεωνίδιο (photos+video)

Ιούλιος 04, 2015 - 10:54
0 σχόλια

Τις πύλες τους έχει ανοίξει το Μελιτζάzz από την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο όμορφο Λεωνίδιο. Εφέτος, στη 10η χρονιά του, το φεστιβάλ Μελιτζάzz μάς παίρνει μαζί του στο πιο μακρύ ταξίδι. Το Μελιτζάzz μάς ταξιδεύει στις πατρίδες των Τσακώνων του κόσμου, φέρνοντας μουσικές καθαρές και πειραγμένες, ρομαντικές και ξέφρενες, από τη Δύση στην Ανατολή κι από την Αμερική στο Λεωνίδιο.

Όπως κάθε φιλόξενος λαός οφείλει να υποδέχεται με ένα κέρασμα τους καλεσμένους του, έτσι και το Λεωνίδιο άνοιξε την αγκαλιά του και υποδέχθηκε τους επισκέπτες του Μελιτζάzz με ένα κέρασμα. Την Παρασκευή 3 Ιουλίου στο Αρχοντικό Χιώτη πραγματοποιήθηκε η συναυλία Jazz λικέρ με τον Γιάννη Παπαναστασίου και τον Απόστολο Καλτσά με σαξόφωνο και μπάσο. Ένα μικρό καλωσόρισμα, ένα ημίωρο κέρασμα στους επισκέπτες των αρχοντικών του Λεωνιδίου με μουσική και λικέρ μελιτζανάκι σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συναυλία καλωσόρισμα Jazz λικέρ στο Λεωνίδιο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.