Συναυλία από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης (pics,vid)

Συναυλία από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης (pics,vid)

Ιούνιος 20, 2018 - 11:39
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και εφέτος από το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης η συναυλία των μουσικών του συνόλων στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης,  μιας και η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου χρήζει επισκευής.

Οι μαθητές του σχολείου είχαν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε μια μεγάλη γκάμα ακουσμάτων, με τραγούδια ελληνικά και ξένα,  έντεχνα και παραδοσιακά.

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Μπιστόλας στον χαιρετισμό του μίλησε για την δεύτερη εκδήλωση του σχολείου που έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης , καθώς επίσης και για τις συμμετοχές των μαθητών του σχολείου σε διάφορα μουσικά φεστιβάλ.

Τέλος επεσήμανε ότι η επισκευή της στέγης θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι τις επόμενες μέρες θα δημοπρατηθεί το έργο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συναυλία από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.