Συνάντηση Βλάση - Καραμανλή με φόντο τα έργα της Αρκαδίας

Συνάντηση Βλάση - Καραμανλή με φόντο τα έργα της Αρκαδίας

Μάιος 19, 2020 - 18:08
2 σχόλια

Δύο μεγάλα έργα πάντα έμεναν στα χαρτιά

Σημαντική συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή για έργα που αφορούν την Αρκαδία είχε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Υφυπουργός το κύριο αντικείμενο της συζήτησης ήταν η παράκαμψη Λαγκαδίων και ο περιφερειακός δρόμος της Τρίπολης.

Διαβάστε την ανάρτηση του Κώστα Βλάση :

Με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο οποίος έλκει την καταγωγή του κατά το ήμισυ εκ της μητρός από το Λεβίδι Αρκαδίας. Κύριο αντικείμενο συζήτησης μας η προώθηση δύο μεγάλων έργων για την Αρκαδία, που χρόνια συζητιούνται και πάντα έμεναν στα χαρτιά. Θα κάνουμε ό,τι περνά απ’ το χέρι μας, ώστε αυτή τη φορά να προχωρήσουμε στην υλοποίησή τους:

1. Η παράκαμψη Λαγκαδίων 2.

Ο περιφερειακός δρόμος της Τρίπολης


2 Σχόλια

Και ο μπάρμπας του κάθε φορά που ερχόταν στην Τρίπολη ... τα εξήγγειλε και τα άφηνε στα χαρτιά...όξω ψεύτες και τζίτζικες του πολιτικού τυχοδιωκτισμού....

Κατανοητό το άγχος ενός σαμαρικού και ενός ομώνυμου βαριδιού που και οι ίδιοι γνωρίζουν τον λόγο που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.