Συνάντηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με τους Εμπορικούς Συλλόγους και τον Σύλλογο Εστιατόρων Αρκαδίας

Συνάντηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με τους Εμπορικούς Συλλόγους και τον Σύλλογο Εστιατόρων Αρκαδίας

Μάιος 21, 2020 - 14:11
0 σχόλια

πρωτοβουλία του Προέδρου κ. Γιάννη Τρουπή και της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας που επιδιώκει με τους Συλλόγους και τους φορείς για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν την Αρκαδία και συνδέονται άμεσα με την Αρκαδική επιχειρηματικότητα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου φιλική συνάντηση των Εμπορικών Συλλόγων της Αρκαδίας: Τρίπολης, Μεγαλόπολης, Άστρους, Λεωνιδίου, Βυτίνας, Τυρού και του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Τρουπή, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Τερζή και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Αρκαδίας κ. Βασίλη Αθανασιάδη.

Ένα από τα θέματα της συνάντησης ήταν η επανέναρξη λειτουργίας των καταστημάτων μετά την υγειονομική κρίση και αποφασίσθηκε η συνδημιουργία νέων δράσεων που θα έχουν επίκεντρο την προβολή της Αρκαδίας με κύριο γνώμονα ότι οποιοδήποτε όφελος προς την περιοχή είναι ταυτόχρονα όφελος και για τον Αρκά επαγγελματία και έμπορο.

Ο κ. Τρουπής επεσήμανε  ότι η πρόθεση του Επιμελητηρίου είναι να αναλάβει ακόμα περισσότερες δράσεις. «Δράσεις που είχαμε προγραμματίσει στο Επιμελητήριο, πριν την πανδημία του Κορονοϊού, τώρα έχουμε έναν λόγο παραπάνω να τις πολλαπλασιάσουμε. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον χαμένο χρόνο» ανέφερε ο κ. Τρουπής και ζήτησε να καταγραφούν σε πρώτη φάση προτάσεις και ιδέες ώστε να γίνει ένας στρατηγικός σχεδιασμός που θα έχει ως αποτέλεσμα ένα δίκτυο Εμπορικών Συλλόγων της Αρκαδίας και τόνισε ότι «Μόνο με πράξεις και δουλειά γίνονται έργα»

Οι Πρόεδροι και τα μέλη των Εμπορικών Συλλόγων και του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας, θετικοί στη λογική αυτή, επιβεβαίωσαν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με προτάσεις που θα μπορούν να γίνουν πράξη.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.