Συνάντηση του δήμαρχου Τρίπολης με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Συνάντηση του δήμαρχου Τρίπολης με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Δεκέμβριος 06, 2017 - 14:10
1 σχόλια

Το Δήμαρχο Τρίπολης επισκέφθηκε ομάδα επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Μπουντρούκα.

Θέμα συζήτησης, οι ερχόμενες εκλογές στο Επιμελητήριο Αρκαδίας αλλά και η γενικότερη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής.

Ο κ. Παυλής ανέφερε ότι θα βρίσκετε κοντά σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και ανανέωσης που θα κάνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας καθώς δεν ξεχνάει το διάστημα που διετέλεσε Πρόεδρος σε αυτό.

Ο κ. Μπουντρούκας αναφερόμενος στο συνδυασμό που θα κατέβει στις εκλογές, είπε ότι υπάρχει μεγάλη ανανέωση από τη συμμετοχή νέων επιτυχημένων επαγγελματιών που σε συνδυασμό με τους παλιότερους, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν το έργο που γίνετε έως τώρα.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Επιτυχημένος στην κανονική οικονομική ζωή σημαίνει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, ακατάσχετους λογαριασμούς και ακίνητα χωρίς προσφυγή σε δεκανίκια ν. Κατσέλη, πληρωμένους υπαλλήλους, και τζίρους χωρίς απευθείας αναθέσεις από *** της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.