Συνάντηση των ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ της Πελοποννήσου στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης

Συνάντηση των ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ της Πελοποννήσου στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης

Σεπτέμβριος 11, 2017 - 11:44
5 σχόλια

Περιφερειακή συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης τη Δευτέρα στις 11 Σεπτεμβρίου:

Σύντροφοι, καλημέρα σας! 

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου, το Συνέδριο για τον Απαπτυξιακό Σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προς τούτο πρέπει να επισπεύσουμε τις προετοιμασίες μας και για το σκοπό αυτό κρίναμε απαραίτητο και αναγκαίο να συναντηθούμε:

Στη Τρίπολη στις 11-9-2017 μέρα Δευτέρα και ώρα 17.00 στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας οι παρακάτω:

1. Οι βουλευτές και Υπουργοί της Περιφέρειας.
2. Οι Συντονιστές των Ν.Ε.
3. Οι υπεύθυνοι του Σχεδιασμού της κάθε Ν.Ε
4. Οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί σύμβουλοι.

Παρακαλούνται οι Συντονιστές των Ν.Ε να ειδοποιήσουν τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη αυτή, με βάση την ιδιότητα, όπως αναφέρονται παραπάνω και βέβαια με βάση τη περιοχή της ευθύνης των (ποιος και από ποια Νομαρχιακή).

Η συμμετοχή όλων των ως άνω κρίνεται  χρήσιμη και απαραίτητη.

Συντροφικά
Τάσος Παπαζαχαρίας
Τρίπολη 30-8-2017


5 Σχόλια

Παίδες γιατί στριμώχνεστε στο Εργατικό, υπάρχει και το αμφιθέατρο στο Πνευματικό

Σύσκεψη για ανάπτυξη από αυτούς που έταζαν σκίσιμο μνηνομνίων..και αποδείχτηκε ότι όχι μνημόνια δεν μπορούν να σκίσουν, αλλά ούτε το σκυλάκι τους βόλτα δεν είναι ικανοί να βγάλουν......Μόνο για να διορίζουν τους δικούς τους σε θέσεις συμβούλων υπουργών και λοιπών παρατρεχάμενων και τα κομματόσκυλά τους σε θέσεις διοικητών οργανισμών και γενικών γραμματέων...

...αυτό που σε κομμα της αριστερας υπαρχει διορισμενος βουλευτης-κι αν εχεις το Θεο σου ΠΟΙΟς Ο ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ-...θα μου το εξηγησει ποτε κανεις;;;;και μετα προσπαθουν να μας πεισουν οτι.... .βρε ολοι οι τοπικοι οουστ!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.