Συνάντηση σε άριστο κλίμα με τον Δήμαρχο Μεσσήνης η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Συνάντηση σε άριστο κλίμα με τον Δήμαρχο Μεσσήνης η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Ιανουάριος 18, 2020 - 12:35
0 σχόλια

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο είχαν μέλη του συμβουλίου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ παρουσία του νυν προέδρου της Ένωσης Σταύρου Κουκάκη αλλά και του τέως προέδρου Γιάννη Κουτραφούρη.

Η συνάντηση αυτή που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα με τις δύο πλευρές να θέτουν από την ατζέντα τους ζητήματα αναφορικά με την βελτίωση αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων.

Η Μεσσήνη προετοιμάζεται να φιλοξενήσει μεγάλες μπασκετικές διοργανώσεις το επόμενο διάστημα με του ανθρώπους της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ να έχουν ως στόχο οι αθλητικές εγκαταστάσεις και σε άλλους νομούς αλλά και δήμους να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.

Η συνάντηση ανάμεσα στον Δήμαρχο Μεσσήνης και τους ανθρώπους της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ είχε επικοδομητικό χαρακτηρα και ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων που αφορούν την περαιτέρω ανάπτυξη του μπάσκετ στην Περιφέρεια μας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.