Συνάντηση Προέδρου ΕΚΔΔΑ με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Συνάντηση Προέδρου ΕΚΔΔΑ με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Ιανουάριος 22, 2020 - 17:22
0 σχόλια

Συνάντηση εργασίας με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιο Κατσή είχε στις 16/1/2020 ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), Διονύσιος Κυριακόπουλος. Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε η υπογραφή συμφώνου συνεργασίας ανάμεσα στους δύο φορείς, με άμεση προτεραιότητα την ανίχνευση των εκπαιδευτικών αναγκών των Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου και στη συνέχεια την εκπόνηση και υλοποίηση νέων στοχευμένων προγραμμάτων από το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΕΚΔΔΑ.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κυριακόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι φορείς υψηλού κύρους, όπως το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου δίνουν έμφαση στην επιμόρφωση του προσωπικού τους και εμπιστεύονται το ΕΚΔΔΑ για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ τόνισε ότι ο φορέας θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εμπέδωση και επίτευξη του στόχου της δημιουργίας ενός λειτουργικού και επιτελικού μοντέλου στη δημόσια διοίκηση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.