Συνάντηση Πέτρου Τατούλη - Ιβάν Σαββίδη προαναγέλλει ο Γ. Ρουμελιώτης

Συνάντηση Πέτρου Τατούλη - Ιβάν Σαββίδη προαναγέλλει ο Γ. Ρουμελιώτης

Φεβρουάριος 04, 2019 - 08:41
0 σχόλια

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στέκεται δίπλα στον αθλητισμό. Κατά τη διάρκεια της κοπής πίτας του ΠΑΟΚ Τρίπολης, ο Γιώργος Ρουμελιώτης ενημέρωσε τον πρόεδρο κ. Κώστα Μπακέα ότι, στο πλαίσιο στήριξης της ομάδας και γενικότερα του ποδοσφαίρου στην Πελοπόννησο, αναμένεται να συναντηθεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Ο κ. Ρουμελιώτης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Δίπλα σε αγαπημένους φίλους και σε ποδοσφαιρικές γιορτες, στην κοπή πίτας του ΠΑΟΚ Τρίπολης και των ακαδημιών ποδοσφαίρου του FC Τρίπολης. Στηρίζοντας τον αθλητισμό ενημέρωσα τον πρόεδρο κ Μπακέα οτι σύντομα αναμένεται συνάντηση του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη με τον κ. Ιβαν Σαββίδη, ενώ για μια ακόμα φορά είχα την χαρά να βρεθώ με τον συμπαίκτη μου Πωλ Χατζόπουλο που μας τίμησε στην Α Εθνική και μετέδωσε την αγάπη του και τις ποδοσφαιρικές αξίες στα παιδιά του. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός ενώνει...

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.