Συνάντηση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και συλλόγου εργαζομένων στην ΠΕ Μεσσηνίας

Συνάντηση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και συλλόγου εργαζομένων στην ΠΕ Μεσσηνίας

Φεβρουάριος 07, 2019 - 20:23
0 σχόλια

Την ανάγκη για περισσότερες και ακόμα καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες της Μεσσηνίας και των επισκεπτών της πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συνάντησή του με το σύλλογο εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, παρουσία της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη κας Κωνσταντίνας Νικολάκου, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε η κοινή βούληση για συνεχή προσπάθεια τόσο της πολιτικής ηγεσίας, όσο και των υπηρεσιακών παραγόντων, για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες και τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης. 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έθεσε επίσης την αναγκαιότητα της υιοθέτησης περιφερειακής διάστασης του Β βαθμού της αυτοδιοίκησης και την προοπτική μετάβασής του στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση.

Συγκεκριμένα τέθηκαν από το σύλλογο των εργαζομένων ζητήματα που αφορούν το κτίριο του διοικητηρίου και την αναγκαιότητα αναβάθμισής του, τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών, την αύξηση των υπερωριών, τη βέλτιστη διαχείριση των καυσίμων και των αυτοκινήτων, για τα οποία ο Περιφερειάρχης και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης έδωσαν συγκεκριμένες απαντήσεις που διασφαλίζουν τόσο τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών των υπαλλήλων όσο και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. 

Τονίστηκε επίσης από την πλευρά της περιφερειακής αρχής το έλλειμμα διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας κατά το παρελθόν, καθώς πολλά προβλήματα ούτε επιλύονταν, ούτε ενημερωνόταν για αυτά ο Περιφερειάρχης από την τοπική Αντιπεριφερειάρχη κα Αλειφέρη. 

Δελτίο Τύπου

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.