Συνάντηση παλαιών συμμαθητών στην Τρίπολη (pics,vid)

Συνάντηση παλαιών συμμαθητών στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάρτιος 26, 2017 - 09:16
5 σχόλια

Τα μαθητικά χρόνια δεν ξεχνιούνται με τίποτα και πάντα η συνάντηση με παλιούς συμμαθητές μόνο ευχαρίστηση μπορεί να προσφέρει, με όλες τις αναμνήσεις από τα ανέμελα χρόνια.

To  βράδυ της Παρασκευής 24 Μαρτίου οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αρρένων την (εξαετία 1959-1965) Τρίπολης  συναντήθηκαν για ακόμη μία φορά για να θυμηθούν τα παλιά.

Η καθιερωμένη πλέον αυτή συνάντηση είχε πολλούς οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά, δίνοντας υπόσχεση ότι δεν θα λείψουν ποτέ ξανά.

Τα γέλια, τα πειράγματα και φυσικά οι συγκινήσεις δεν έλειψαν ούτε από αυτή την εκδήλωση καθώς οι συμμαθητές είχαν πολλά να πουν και να διηγηθούν από εκείνα τα παλιά αγαπημένα μαθητικά χρόνια.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνάντηση παλαιών συμμαθητών


5 Σχόλια

ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΑΠΗ , ... ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ. ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ (το λεει και η λεξη) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΔΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ (αντε να συμπεριλαμβανονται και καποιοι που έμειναν ένα χρονο), ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΙ – ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΥΓΙΟ.

Έλα ντε. Ο Γιαννακης τι ρόλο έπαιζε εκει? Τον είχαν ΜΑΛΟΝ για την καθιερωμένη γλάστρα.....

γιατι δεν καταλαβαινετε ρε παιδια τι εκανε ο γιαννακης εκει? πηγε εκει που ανηκει.................στους ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατι αρπαζεσαι εσυ μεγαλε,ποιος σου ειπε οτι και ο κακλαμανος δεν ειναι για τη βαρκα μαζι με τους αλλους? μεσα στη βαρκα ολοι και να τους βγαλεις το φελο να πανε ολοι στον πατο .........................................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.