Συνάντηση Νίκα με τους προέδρους των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου (pics)

Συνάντηση Νίκα με τους προέδρους των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου (pics)

Αύγουστος 03, 2019 - 09:45
3 σχόλια

Εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του ως περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο Παναγιώτης Νίκας είχε συνάντηση την Παρασκευή 2 Αυγούστου με τους προέδρους των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

Σήμερα είχα τη χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου στο Δημαρχείο τα μέλη του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, τους Προέδρους, δηλαδή, των Επιμελητηρίων των νομών της Πελοποννήσου, (Αργολίδας: Φώτη Δαμούλο, Αρκαδίας: Ιωάννη Τρουπή, Κορινθίας: Παναγιώτη Πιτσάκη, Λακωνίας: Ιωάννη Παναρίτη και Μεσσηνίας: Ευάγγελο Ξυγκώρο). 

Μεταξύ άλλων, συζητήσαμε για τα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα, όπως τα απορρίμματα και η βελτίωση του οδικού δικτύου αλλά και για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται, όπως η χρήση φυσικού αερίου κά. Κατά τη συζήτησή μας, η οποία είχε διάρκεια περίπου δύο ωρών, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με τις στοχευμένες ενέργειες, στις οποίες πρέπει να προβούμε από κοινού για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Περιφέρειά μας. Μου εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις προτάσεις τους. Κοινός στόχος είναι η δημιουργική μεταξύ μας συνεργασία, η οποία είναι απαραίτητη για την πορεία προς την ανάπτυξη, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η Περιφέρειά μας. 

Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε! Έχω πίστη στη συνεργασία αυτή και είμαι σίγουρος ότι θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

 


3 Σχόλια

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ ΠΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΤΙ ΜΕΧΡΙ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ , ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ , ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ . Ο ΟΠΟΙΟΣ Τ Α Τ Ο Υ Λ Η Σ - ΝΑ ΠΟΥΜΕ- ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ε Ρ Γ Α .

Προετοιμάζεται ο άνθρωπος να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα. Ο παλιός ότι έκανε έκανε 8 χρόνια τώρα, ας αφήσει τον προγραμματισμό νέων έργων και δράσεων στον νέο που οσονούπω αναλαμβάνει καθήκοντα..

Το διάστημα μετά τις εκλογές είναι για να προετοιμαστεί ο Νέος και όχι για να προγραμματίσει ο απερχόμενος. Α Κ Υ Ρ Ω Σ Η όλων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.