Συνάντηση Μπουντρούκα - Γεννηματά ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών

Συνάντηση Μπουντρούκα - Γεννηματά ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών

Φεβρουάριος 21, 2019 - 14:40
1 σχόλια

Συνάντηση με την Πρόεδρο του "Κινήματος Αλλαγής" κ. Φώφη Γεννηματά είχε χθες ( 20/2/19 ) στην Αθήνα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας" κ. Γιάννης Μπουντρούκας.

 Κατά τη διάρκεια της ωριαίας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη χθεσινή ομιλία της κ. Γεννηματά για τα εργασιακά θέματα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ενημέρωσε την Πρόεδρο του "Κινήματος Αλλαγής" για το προεκλογικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Πελοπόννησο εν΄ όψει των Περιφερειακών εκλογών του Μαΐου  και αντάλλαξαν απόψεις για την καλύτερη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ¨Πελοποννησιακής Συμμαχίας".

Από την πλευρά της η κ. Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε για μια ακόμη φορά την αμέριστη στήριξη του ΚΙΝ. ΑΛ. στο πρόσωπο του κ. Γιάννη Μπουντρούκα και τόνισε ότι όλα τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος θα πρέπει να συστρατευτούν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η "Πελοποννησιακή Συμμαχία" για να αλλάξει τα δεδομένα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι στην Πελοπόννησο υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να γίνει το μεγάλο άλμα και η "Πελοποννησιακή Συμμαχία" να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις επερχόμενες εκλογές. 

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο του "Κινήματος Αλλαγής" ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιάννης Μπουντρούκας δήλωσε:" με την κ. Φώφη Γεννηματά κάναμε χθες μία ειλικρινή και ουσιαστική συζήτηση για όλα τα θέματα της προεκλογικής μας συνεργασίας. Θέλω να την ευχαριστήσω θερμά για μια ακόμη φορά τόσο για την προσωπική της στάση όσο και για την ένθερμη στήριξη της υποψηφιότητάς μου". 
 

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.