Συνάντηση Μητσοτάκη - Νίκα για όλα τα θέματα της Περιφέρειας

Συνάντηση Μητσοτάκη - Νίκα για όλα τα θέματα της Περιφέρειας

Οκτώβριος 23, 2019 - 18:45
5 σχόλια

Το σύνολο των θεμάτων που αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου απασχόλησε τη συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σήμερα Τετάρτη το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα.

Αναλυτικά θα αναφερθεί ο περιφερειάρχης στην πιο πάνω συνάντηση και στα θέματα που συζητήθηκαν σε αυτή, σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει αύριο Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 2 το μεσημέρι, στην Τρίπολη.

Τη θεματολογία της σημερινης συνάντησης απασχόλησαν, ειδικότερα, η στέγαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, οι υποδομές ως προς το οδικό δίκτυο, καθώς και η άμεση επανέναρξη της σιδηροδρομικής σύνδεσης του Ναυπλίου με την Κόρινθο -και κατ’ επέκταση με την Αθήνα.

Ακόμα, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον τουρισμό, αλλά και το κορυφαίο για την Περιφέρεια θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Δελτίο Τύπου


5 Σχόλια

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΝΙΚΑΣ Ο ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ. Μ€RK€LΟΤΑΚΗ$ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Βλέπεις κάτι φάτσες και λες αυτοί ειναι ΝΔ. Όχι δεξιοί αλλά ΝΔ. Ο κυριάκος ο δαπίτης που ετοιμάζεται για πάρτυ και ο μπαρμπα νικας που φοράει το ιδια σακακι στην εκκλησια κυριακη πρωι και μυρίζει ναφθαλινη.

Όταν είσαι αργόσχολος μια ζωή είναι πιθανό να πιστεύεις ότι ο Κυριάκος κάνει πάρτι και ότι ο Νίκας είναι μπάρμπας. Αυτή είναι δεξιοί, όχι οι κρατικοδίαιτοι που είχαμε τόσα χρόνια. Τέλειωσαν αυτά. Τώρα έχει Κυριάκο, εργασία και φιλελευθερισμό.

@23:50 ρε Παύλο, πόσο πάει το comment; Βγαίνει καλό μεροκάματο; Άσε μας μωρέ που έχεις πάρει σβάρνα τα άρθρα και μιλάς για αλλαγή

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.