Συνάντηση με Νίκα, Λαμπρόπουλο και Τζιούμη για τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου

Συνάντηση με Νίκα, Λαμπρόπουλο και Τζιούμη για τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου

Σεπτέμβριος 11, 2019 - 14:00
0 σχόλια

Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων με θεσμικούς φορείς της Τρίπολης, πραγματοποίησε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, με αφορμή την πρόσφατη επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του.

Ειδικότερα, προχθές (9.9.2019), ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Αρκαδίας, Ταξίαρχο Χρήστο Καμπύλη, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, ενώ χθες (10.9.2019) συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ζητήματα κοινού, τοπικού ενδιαφέροντος.

Οι συναντήσεις του Γενικού περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα, με θεσμικούς φορείς της Πελοποννήσου.  


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.