Συνάντηση φορέων και Δημάρχου Τρίπολης για την προετοιμασία Shock Price βραδιάς

Συνάντηση φορέων και Δημάρχου Τρίπολης για την προετοιμασία Shock Price βραδιάς

Ιούνιος 27, 2018 - 12:43
6 σχόλια

Συνάντηση μεταξύ των παραγωγικών φορέων της Τρίπολης και του Δημάρχου Δημήτρη Παυλή, πραγματοποιήθηκε χθες 26/06/2018 με κύριο θέμα συζήτησης την συνέχιση της ήδη επιτυχημένης διοργάνωσης της δικής μας Νύχτας προσφορών… Shock Price.

Με βασικό στόχο την στήριξη της εμπορικής δραστηριότητας και την τόνωση της τοπικής αγοράς, η οργάνωση της 2ης καλοκαιρινής βραδιάς προσφορών, αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου και η ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, αφού παράλληλα διαμορφώνεται και το πρόγραμμα των καλοκαιρινών δράσεων και εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης.

Η διοργάνωση της Shock Price βραδιάς, θα είναι ακόμα πιο οργανωμένη ώστε να αποφευχθούν αστοχίες και να υπάρξει σύμφωνα με το Δήμαρχο Τρίπολης …πλήρης ταύτιση με την σκέψη του εμπορικού κόσμου.

Κοινή πρόθεση όλων μετά τα περσινά ικανοποιητικά αποτελέσματα, η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη μέσα από συνέργιες αλλά και η ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή καταστημάτων στην βραδιά προσφορών που με τη συμβολή του Δήμου Τρίπολης, θα επενδυθεί με πολλά και ενδιαφέροντα δρώμενα.

Αναμένονται ανακοινώσεις για την ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Δελτίο Τύπου


6 Σχόλια

Πέρα από τον Ζούζουλα και τον Intro, ποιος άλλος είναι έμπορος σε κλάδο που αφορά το Shockprice;Αποφασίζουν μόνοι τους τα φροντιστήρια και οι ασφαλιστές!! Δεν βάλατε μυαλό που τα δώσατε τα εμπορεύματα μπιρ μπαρά και δεν έχετε δουλέψει καθόλου έως τώρα. Περιμένετε τώρα στο τέλος Αυγούστου να σας τα ξαναπάρουν μπιρ μπαρά για να κάνει το κομμάτι του ο Δήμαρχος. Η αγορά έχει ναυαγήσει και εσείς θέλετε μεγάλες εκπτώσεις. ΤΖΑΜΠΑ ΑΝ ΘΕΛΩ ΠΟΥΛΑΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!

@Σοκπρίσερ Αν είχες τα αρχ#δ#@ θα έγραφες το όνομά σου, και δεν θα έλεγες π@π@ριές φορώντας την κουκούλα. Όλοι έχετε το θάρρος της γνώμης σας μόνο όταν γράφετε με ψευδώνυμο, κότες λειράτες. Πίσω στο κοτέτσι σου τώρα..

Το έγραψα το όνομα μου, τώρα. Την άποψη μου την έγραψα και σου απάντησα για να μην ενοχοποιείς άλλους. Δεν θα βάλω μυαλό σε κανέναν. Όποιος ξέρει από εμπόριο γνωρίζει καλά ότι ένα μέσω ακαθάριστο κέρδος είναι 50% στην τιμής λιανικής. Αν κάποιος βάλει 50% και πάνω έκπτωση ή μπαίνει μέσα ή πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αν το θέμα μας είναι να πουλήσουμε και να μπούμε μέσα γιατί να μην το κάνουμε όλο το χρόνο;

Εννοείται ότι η shock-price-night είναι πράγματι μια νύχτα-σοκ. Μια μαύρη νύχτα στα βουνά. Απολύτως απαράδεκτη μόδα, που βλάπτει και τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις. Και την κοινωνία και την αγορά. Αλλά για να το συνειδητοποιήσει κάποιος αυτό και να αντιληφθεί τη ζημιά που γίνεται με τέτοιες πρωτοβουλίες, πρέπει να διαθέτει μυαλουδάκι. Αν οι «έμποροι» της Τρίπολης είχαν μυαλουδάκι, δεν θα ήταν τόσο χάλια η αγορά της πόλης...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.