Συνάντηση ερωτηματικών (pics)

Συνάντηση ερωτηματικών (pics)

Ιούνιος 26, 2017 - 11:39
1 σχόλια

Βράδυ καλοκαιριού στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη. Λίγο προτού ξεκινήσει η χορευτική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Τριπόλεως, με τίτλο «Χαρές και Πανηγύρια», όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να χαιρετίσουν γνωστούς και φίλους και να ανταλλάξουν δυο εγκάρδιες κουβέντες.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος ο οποίος πρωταγωνίστησε την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ανακοίνωσε από τα γραφεία της ΝΟΔΕ στην Αρκαδία την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας –ούτε, προς το παρόν, όπως είπε, τον ενδιαφέρει να θέσει υποψηφιότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης, ο οποίος, σημειωτέον, τήρησε σιγήν ιχθύος και δεν σχολίασε την αποχώρηση του Ανδρέα Λυκουρέντζου από την ενεργό πολιτική δράση στην πρώτη γραμμή, ερχόμενος στο Θέατρο πλησίασε και χαιρέτισε εγκάρδια τον μάλλον έκπληκτο Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή, τουλάχιστον, δεν περίμενε να δεχθεί χειραψία, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, αφού ο κ. Βλάσης σχεδόν ψάχνει να βρει το χέρι του πρώην υπουργού.

Δεν γνωρίζουμε τι διημείφθη μεταξύ των δύο ανδρών, αν και ο χώρος δεν προσφέρεται για πολιτικές συζητήσεις. Στη συνέχεια, ο κ. Βλάσης κάθησε εκ δεξιών του Γιάννη Σμυρνιώτη, ο οποίος είχε εξ αριστερών τον κ. Λυκουρέντζο.

Ο κ. Βλάσης, στη δεύτερη φωτογραφία, είναι ο μόνος που χαμογελάει στον φακό.

Αν και ο κ. Λυκουρέντζος κατά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τον βουλευτικό αγώνα δήλωσε ρητώς ότι δεν θα κατευθύνει κανέναν φίλο ή συνεργάτη να στηρίξει έναν από τους δύο Αρκάδες υποψηφίους στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, πολλά λέγονται και ακούγονται. Σε κάθε περίπτωση, οι ζυμώσεις έως τις εκλογές αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο Α.Λ ΠΑΝΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΑΝΤΡΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.