Συνάντηση Δημήτρη Βόσνου με τους εκπροσώπους των σωματείων Taxi

Συνάντηση Δημήτρη Βόσνου με τους εκπροσώπους των σωματείων Taxi

Μάιος 17, 2019 - 19:10
1 σχόλια

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων Ταξί(τον Πρόεδρο του ¨Άγιου Χριστόφορου¨ και μέλη, τον Πρόεδρο του ¨Αρκαδικό ταξί¨ και τον Διαχειριστή του EasyTaxi)πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ του Υποψήφιου Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Βόσνου και ομάδας υποψηφίων συμβούλων του.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους, αλλά πολύ περισσότερο με το κυκλοφοριακό της πόλης, την κυκλοφοριακή μελέτη και θέματα της πιάτσας ταξί στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Επίσης ζητήθηκε από τον κ. Βόσνο σε περίπτωση εκλογής του να προβεί σε δημιουργία στεγάστρων και τοποθέτηση χημικών τουαλετών.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Ντάνος πρότεινε τη χρήση φυσικού αερίου στα ταξί , όπου ο ίδιος μπορεί να παρέμβει για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο με επιδότηση.

Το κλίμα της συζήτησης ήταν πολύ καλό και από τις δυο πλευρές. Οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν τον κ. Βόσνο για την μέχρι τώρα συνεργασία του μαζί τους και την αμέριστη στήριξή του προς τους επαγγελματίες ταξί της πόλης.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κύριε Βόσνο, θα ήθελα και την δική σας άποψη για τα τραπεζοκαθίσματα και την κανονιστική, όπως και των υπολοίπων συνδυασμών. Ισχυρίζεσθε ότι έχετε άλλη πρόταση για την Τρίπολη. Για την κανονιστική τι θα κάνετε; Ευχαριστώ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.