Τατούλης

Συνάντηση Δημήτρη Βόσνου με το Σύλλογο Εστιατόρων Αρκαδίας

Συνάντηση Δημήτρη Βόσνου με το Σύλλογο Εστιατόρων Αρκαδίας

Μάιος 18, 2019 - 10:17
1 σχόλια

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συναντήθηκε με το Σύλλογο Εστιατόρων Αρκαδίας μετά από πρόσκληση τους την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019.

Τα θέματα γύρω από τα οποία κινήθηκε η συζήτηση  ήταν σχετικά με την  επισκεψιμότητα του Δήμου μας καθώς και υλοποιήσιμες προτάσεις για το άμεσο διάστημα ή στο βάθος της 5ετίας.

Ο κ. Βόσνος τόνισε ότι λόγω της γεωπολιτικής θέσης και της ιστορίας της η Τρίπολη θα έπρεπε να ήταν σε καλύτερη μοίρα. Χρειάζεται ωστόσο μια πολιτιστική ταυτότητα για να γίνει πόλος έλξης.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Ντάνος ανέφερε ως εναρκτήρια βάση για ανάπτυξη τον Θ. Κολοκοτρώνη και πρότεινε ότι μπορεί να επέμβει ο ίδιος ώστε να έρθει από τους Μύλους στην Τρίπολη το ιστορικό βαγόνι που μετέφερε τα οστά του Γέρου του Μοριά στην Τρίπολη.

 Η υποψήφια σύμβουλος Βάλια Αμπατζή είπε ότι μαζί με τα άλλα στοιχεία όπως ο αδριάντας, το νεκρικό εκμαγείο, το σπίτι του Κολοκοτρώνη στο Λιμποβίσι, το κάθισμα κλπ μπορεί και το βαγόνι να συνδεθεί με την ιστορία της πόλης και να είναι επισκέψιμο.
 

Επίσης χρειάζεται ένας στρατηγικός σχεδιασμός με χρονοδιάγραμμα πράγμα το οποίο η παράταξη ¨για την Τρίπολη¨ έχει ήδη μέσα στο πρόγραμμα της.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Τσιώρος, ο οποίος από την εμπειρία του βοήθησε σημαντικά με τις ιδέες του στην διεξαγωγή της συζήτησης.
Οι προτάσεις που συζητήθηκαν ήταν η πραγματοποίηση γαστρονομικών φεστιβάλ, προσέλκυση μαθητικού και ενίσχυση γαστρονομικού τουρισμού τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά.

Τόσο ο Σύλλογος Εστιατόρων Αρκαδίας όσο και ο Δημήτρης Βόσνος συμφώνησαν σε άμεση και ουσιαστική συνεργασία.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

«Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους»Ο «Γέρος του Μοριά» κατάλαβε τη σημασία που είχε ο φόβος που σκορπούσε ο Ιμπραΐμ... Καμία ομοιότης με τα σημερινά;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.