Τατούλης
symvolo

Συναντήσεις Νίκου Τσιαμούλου

Συναντήσεις Νίκου Τσιαμούλου

Μάιος 15, 2019 - 08:40
3 σχόλια

Το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαΐου παρεβρέθηκα στην εκδήλωση βράβευσης της Δημοτικής Ραδιοφωνίας 91.5 fm.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με τον Πρόεδρο του κο Ιωάννη Τρουπή να απονέμει τιμητική πλακέτα στην Δημοτική Ραδιοφωνία για την παρουσία της εδώ και 30 χρόνια στο χώρο της Δημοσιογραφίας, της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. 
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και στη Διοίκηση του σταθμού και τους εργαζόμενους για την προσφορά τους τόσα χρόνια στην αδιάκοπη ενημέρωση των πολιτών του Δήμου μας.

Χθες το απόγευμα στο Κτήριο του ΟΕΒΑ, συναντήθηκα με αντιπροσωπία των οδηγών ΤΑΞΙ Τρίπολης. Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν να τους παρουσιάσω το πρόγραμμα δράσης της παράταξης. Άκουσα τους προβληματισμούς τους και με τη σειρά μου τους ανέλυσα τις θέσεις μας ως προς τον κλάδο τους και πως σκοπεύουμε εμείς να βοηθήσουμε ώστε αυτό το επάγγελμα που σήμερα περνάει κρίση να ανακάμψει. Υπάρχουν λύσεις και έχουμε και τη διάθεση αλλά και τη γνώση να τις θέσουμε στο τραπέζι και αφού τις συζητήσουμε να εφαρμόσουμε εκείνες που στόχο έχουν την βελτίωση τόσο των συνθηκών εργασίας αυτών των επαγγελματιών, όσο και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που τους επιλέγουν για την μετακίνησή τους.


3 Σχόλια

Εννοείται πως θα στηρίξουμε Τσιαμούλο. Ποιον θα στηρίξουμε Τζιούμη; Που είναι μπλεγμένος *** Δεν θέλουμε τέτοιους για τη διοίκηση του τόπου μας. Μπουχτίσαμε. Θέλουμε την πόλη μας μπροστά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.