Σύμβουλος... κατάρας επενδύσεων ο Καρανίκας (vid)

Σύμβουλος... κατάρας επενδύσεων ο Καρανίκας (vid)

Σεπτέμβριος 11, 2017 - 18:13
1 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς κάνει ο Καρανίκας ως... σύμβουλος στρατηγικής του Πρωθυπουργού, αλλά να που φωτίστηκε ο ρόλος του τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου που ο Mr Καριέρα=Χολέρα και λάτρης της Ελένης Μενεγάκη έκανε μια ανάρτηση στο Facebook την οποία και κατέβασε λίγο αργότερα, μάλλον επειδή ο κυρ-Αλέκος μέντορας τού τράβηξε το αφτάκι...

Ο Νίκος Καρανίκας έγραψε για την αποχώρηση της El Dorado:

«Η Εl Dorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση, καταστροφή του δάσους, διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων. Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο... της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτού του "έργου" και να στηρίξει της έξοδό της από τη χώρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της. Στα τσακίδια Εl Dorado και να μην στεριώσεις πουθενά».

Το «στα τσακίδια» μάλλον είναι μέρος του τελετουργικού που κάθε μέρα κάνει ο Καρανίκας για να εξαγνίσει τη χώρα μας από τις μιαρές επενδύσεις.

Και, για να ξηγιόμαστε, δεν μας γέμιζε το μάτι η περίπτωση El Dorado. Αλλά φοβόμαστε μήπως ο «μάγος της κατάρας» του ΣΥΡΙΖΑ με τα «ξου-ξου, στα τσακίδια» και τα λοιπά ξόρκια του διώξει τους... Γάλλους επενδυτές που ζήλεψαν τους Κινέζους και ετοιμάζονται να... επενδύσουν στη χώρα, όπως είπε ο μεσιέ Μακρόν στον Αλέξη τις προάλλες.

Πάντως οι κατάρες των συριζαίων πιάνουν! Τρέμε, Κούλη!

Στο βίντεο, αφιερωμένη εξαιρετικά στον μάγο των συριζαίων η πιο διάσημη κατάρα του ελληνικού σινεμά: η Εύα Τσάμη (Κατερίνα Χέλμη) καταριέται την Αλίκη Βουγιουκλάκη που της πήρε τον γκόμενο και τη θέση στον θίασο με το γνωστό αγαπημένο «τσακίσου, τσακίσου!».
 

Ειδήσεις: 
Tags: 
Video: 

Τσακισου-Tsakisou (Κατερινα Χελμη)


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο Καρανίκας της δημοσιογραφίας κράζει το τσόλι που διάλεξε ο Αλέκσης να τον συμβουλεύει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.