Συμβουλές για τους φακούς επαφής (vid)

Συμβουλές για τους φακούς επαφής (vid)

Απρίλιος 18, 2017 - 10:50
0 σχόλια

Οι φακοί επαφής έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο

Ο Οπτικός/Οπτομέτρης Γιώργος Γκολέμης διατηρεί την ατομική επιχείρηση «Οπτικά Γκολέμης» από το 2005 και έχει ως δραστηριότητα την εμπορία οπτικών ειδών (γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου, φακοί επαφής). Επίσης, λειτουργεί εργαστήριο κατεργασίας οφθαλμικών φακών και επισκευής σκελετών οράσεως και ηλίου και φυσικά δραστηριοποιείται στην εφαρμογή όλων των ειδών φακών επαφής.

Δείτε στο ολιγόλεπτο βίντεο που ακλουθεί πολλές συμβουλές χρήσης και φροντίδας για τους φακούς επαφής σας.

Για τον καθαρισμό των φακών σας, φροντίστε να τους τρίβετε απαλά με το δείκτη και τον αντίχειρα του χεριού σας χρησιμοποιώντας πάντα το ειδικό υγρό.

-Πάντα να ξεπλένετε τους φακούς με το ειδικό διάλυμα.

-Ξεπλένεται την θήκη με το υγρό των φακών και αφήνετε κατά τη διάρκεια της ημέρα την θήκη ανοιχτή να «αναπνέει».

-Μην ξεχνάτε την αντικατάσταση της θήκης των φακών σας κάθε μήνα.

Αντικαταστήστε τους φακούς σας όταν πρέπει και όχι όταν θυμηθείτε. Αν χρησιμοποιείτε ημερήσιους φακούς, να τους αλλάζετε καθημερινά. Ομοίως και τους εβδομαδιαίους κάθε εβδομάδα ή τους μηνιαίους κάθε μήνα.

Το κατάστημα του κ. Γκολέμη θα το βρείτε στην οδό Τάσου Σεχιώτη 38-40 στην Τρίπολη και μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό στο τηλέφωνο 2710 222.727.

Video: 

φακοιεπαφης part2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.