Συμβολική βράβευση του εθελοντή Κώστα Ντιριντάκη για το Menalon Trail (vid)

Συμβολική βράβευση του εθελοντή Κώστα Ντιριντάκη για το Menalon Trail (vid)

Δεκέμβριος 18, 2017 - 10:42
2 σχόλια

Η αγάπη για την περιοχή της Γορτυνίας των εθελοντών δημιούργησε το πρώτο στην Ελλάδα διεθνώς πιστοποιημένο μονοπάτι Menalon Trail, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για την περιοχή της Αρκαδίας, αλλά και την απόδειξη ότι η αειφόρος ανάπτυξη είναι στο χέρι των ίδιων των πολιτών.

Ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος βράβευσε συμβολικά για το έργο του τον εθελοντή και κάτοικο Ελάτης τα τελευταία χρόνια Κώστα Ντριγριντάκη και στο πρόσωπό του τους εκατό και πλέον εθελοντές που με το μεράκι τους ανέδειξαν ένα σπουδαίο κομμάτι του φυσικού πλούτου της χώρας.

Ο κ. Ντιριντάκης, λαμβάνοντας το συμβολικό δώρο-βραβείο, μια μπλούζα με τη στάμπα του Menalon Trail, είπε: «Θα σας πω μόνο το τι αισθάνθηκα και το τι προσπάθειες έχουμε κάνει για τα μονοπάτια. Την Κυριακή στην Ελάτη είδα 30 άτομα, ξένους, με τους ξεναγούς τους, και τους εξήγησαν πώς να κάνουν τη διαδρομή».

Ένιωσα ότι οι κόποι μου έπιασαν τόπο και είπα «ευχαριστώ»

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος κ. Γιαννόπουλος επεσήμανε ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τις φρέσκιες ιδέες και το καινούριο.

«Η Γορτυνία έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που είμαι προνομιακά για τέτοιου είδους δραστηριότητες. Αν δεν πηγαίνατε εσείς ως εθελοντές, δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα.»

Πρέπει να ξεχάσουμε το παλιό μοντέλο ότι θα έρθει ο υπουργός, ή ο δήμαρχος, και θα φέρει την ανάπτυξη.

«Είχαμε τη συμπαράσταση από την πρώτη στιγμή, με τον Γιάννη Λαγό. Δεν κόψαμε τις ελιές για να βάλουμε ροδακινιές, αναδείξαμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός πλούτου που ήδη υπήρξε», τόνισε, τέλος, ο δήμαρχος Γορτυνίας.

Το βίντεο, από το DimitsanaPaths

Video: 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗ mainalon trailΝΤΙΓΡΙΝΤΑΚΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


2 Σχόλια

αν δεν ηταν ο λαγος απορω τι θα εκανες γιαννοπουλε. μαλλον τιποτα. και τα μονοπατια και ότι γινεται στην περιοχη από πρωτοβουλίες αλλων γινονται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.