Συμπαίκτης με τα δύο του παιδιά ο Κώστας Παναγιωτόπουλος

Συμπαίκτης με τα δύο του παιδιά ο Κώστας Παναγιωτόπουλος

Φεβρουάριος 11, 2018 - 20:25
1 σχόλια

Εκτός από τα πάμπολα συναισθήματα που δημιουργεί το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός μπορεί επίσης να φέρει πιο κοντά γενιές και να φτιάξει όμορφες και συγκινητικές οικογενειακές ιστορίες.

Αυτό συνέβη και στον αγώνα της Δημητσάνας με το Κορύθιο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Β’ Αρκαδίας στο γήπεδο του Λεβιδίου με το παιχνίδι αυτό να μένει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά και στο μυαλό της οικογένειας Παναγιωτόπουλου.

Ο Κώστας Παναγιωτόπουλος είναι ο προπονητής του Κουρθίου ωστόσο οι ανάγκες του παιχνιδιού τον ανάγκασαν να αφήσει τον πάγκο, να φορέσει ξανά το σορτσάκι και να περάσει και πάλι τις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου μπαίνοντας ξανά μετά από χρόνια στο παιχνίδι.

Εκεί είχε την δυνατότητα να αγωνιστεί συμπαίχτης με τους δύο του γιους Στάθη και Θοδωρή (μέρα γενεθλίων επίσης για τον Στάθη!) που αγωνίζονται στο Κορύθιο και μαζί στην ίδια ενδεκάδα να γράψουν μια μοναδική και ιδιαίτερα σπάνια στιγμή όπως είναι αυτή ενός πατέρα να γίνεται συμπαίχτης μαζί με τα παιδιά του σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Κώστας Πανγιοωτόπουλος αυτή ήταν και η τελευταία φορά όπου και αγωνίζεται κάνοντας ένα όνειρο του πραγματικότητα κρεμώντας με τον καλύτερο και πιο ξεχωριστό τρόπο τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Κώστας Παναγιωτόπουλος το κατάφερε και περιχαρής για την μοναδική αυτή στιγμή ανέβασε αναμνηστική φωτογραφία στο facebook με τα δύο του παιδιά γράφοντας «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Μαζί με τα δύο παιδιά μου σε επίσημο παιχνίδι».

Η φωτογραφία αμέσως πλημμύρισε από like και σχόλια με ευχές με την οικογένεια Παναγιωτόπουλου να συνεχίζει να γράφει την δική της ιστορία στον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Άξιος !!!!! Μπράβο Κώστα, να τους χαίρεσαι τους λεβέντες σου !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.